آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

یک هیأت عربستانی به ایران سفر می‌کند

رئیس سازمان حج و زیارت از سفر هیأتی از عربستان به ایران برای بررسی مسائل فنی و امنیتی خبر داد و گفت: پس از بررسی این هیأت، وضعیت سفر‌های عمره مشخص می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 22
کد خبر: ۲۲۴۶۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدعباس حسینی ـ رئیس سازمان حج و زیارت ـ در شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه و حج، انگیزه سفر هیأت عربستانی به ایران را بررسی مسائل فنی و امنیتی و بازدید از فرودگاه‌های امام خمینی (ره) و مشهد عنوان کرد و افزود: با بازگشت و اعلام بررسی این هیأت، وضعیت سفر‌های عمره مشخص و به مردم اطلاع‌رسانی خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالفتاح نواب ـ نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت ـ که ریاست این شورا را به عهده دارد، با بیان اینکه اقدامات قبلی عربستان در حوزه عمره موجب شد مردم و سازمان حج و زیارت دچار مشکل شوند، گفت: امیدواریم با رفع مسائل، این وضعیت جبران و زائران ایرانی با بازنگری در برنامه‌ریزی، اعزام‌ها و هدایت مناسب در کنار زائران دیگر کشورها، هرچه زودتر در این سفر معنوی حاضر شوند.

درحالی که قرار بود اعزام زائران ایرانی به عمره پس از حدود هشت سال توقف، از ۱۳ دی‌ماه ۱۴۰۲ آغاز شود، سازمان هواپیمایی اطلاع داد به دلیل صادر نشدن مجوز پرواز از سوی عربستان، این سفر تعلیق شده است. سخنگوی سازمان هواپیمایی به تازگی اعلام کرده است «برای اعزام زائران عمره به عربستان هیچ مشکل فنی وجود ندارد و مشکل اصلی برای صدور مجوز پرواز از سوی عربستان مربوط به برخی توافقات بین سازمان هواپیمایی دو کشور است که برای حل آن نیز از طرق مختلف در حال رایزنی هستیم.»

تازه‌ترین آمار ثبت‌نام حج
در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت همچنین اعلام شد که حدود ۳۲ هزار نفر پیش‌پرداخت اولیه برای اعزام به حج تمتع آینده را واریز کرده‌اند. غلامرضا رضایی ـ معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت ـ روند ثبت‌نام برای حج تمتع آینده را خوب ارزیابی کرد و از اعلام اولویت‌های جدید تا تکمیل شدن سهمیه استان‌ها خبر داد.

معاون سازمان حج و زیارت گفت: برنامه حج ۱۴۰۳ بر اساس زمان‌بندی درحال پیگیری است و بویژه اعلام نرخ ارز برای مشخص شدن هزینه نهایی حج و انتقال ارز مورد نیاز برای تأمین هزینه‌ها در عربستان ضروری است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار