اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

درخواست فوری فرانسه از اتحادیه اروپا برای تحریم اسرائیل

وزیر خارجه فرانسه ضمن تاکید بر لزوم اجرای راهکار دو دولتی در فلسطین، گفت که پاریس انتظار دارد تا اتحادیه اروپا در آینده نزدیک تحریم‌هایی را علیه شهرک‌نشیان صهیونیست اعمال کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۲ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 22
کد خبر: ۲۲۴۶۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت فرانسه در ادامه انتقادات از رویکرد کابینه رژیم صهیونیستی در جنگ غزه و نسل‌کشی فلسطینی‌ها در ۱۰۸ روز، این بار پیکان اعتراضات خود را به سمت شهرک‌نشیان صهیونیست گرفت.

«استفان سژورنی» وزیر امور خارجه فرانسه امروز (دوشنبه) گفت که پاریس انتظار دارد تا اتحادیه اروپا در آینده نزدیک تحریم‌هایی را علیه شهرک‌نشیان صهیونیست اعمال کند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، سژورنی در گفتگوی کوتاه با خبرنگاران پیش از ورود به نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل، توضیح داد: «امیدوارم در روز‌های آینده تحریم‌هایی علیه شهرک‌نشینان اسرائیلی مخصوصا آن‌هایی که در کرانه باختری هستند، وضع شود».

وی با بیان اینکه از نظر دولت فرانسه برقراری آتش‌بس زودهنگام در نوار غزه ضروری است، گفت که پاریس راه حل سیاسی برای پایان دادن به مناقشه فلسطین از طریق راهکار دو دولتی را ضروری می‌داند.

طبق این گزارش، وزیر خارجه فرانسه سپس با رد اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر عدم تشکیل کشور فلسطین، اظهار داشت: «این اظهارات نتانیاهو آزاردهنده است. به یک کشور فلسطین با ضمانت‌های امنیتی برای همگان، نیاز است».

پیش از این نیز وزارت خارجه فرانسه گفته بود که دولت پاریس ورود ساکنان تعدادی از شهرک‌های صهیونیستی به قلمرو این کشور را ممنوع می‌کند.

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه نیز پیش‌تر ضمن حمایت از راهکار دو دولتی به عنوان ابزاری برای پایان دادن به درگیری‌ها در فلسطین اشغالی، گفت که پاریس برای جلوگیری از ورود حزب‌الله به جنگ غزه تلاش می‌کند. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار