واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

کشتی جنگی آلمان به دریای سرخ می‌رود

یک روزنامه آلمانی گزارش داد که برلین قصد دارد یک ناوچه نیروی دریایی خود را برای مقابله با حملات ارتش یمن در دریای سرخ، در ماه میلادی آینده به منطقه اعزام کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۱ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک روزنامه آلمانی امروز (شنبه) گزارش داد که برلین قصد دارد با اعزام ناوچه «هسن» به دریای سرخ، به ماموریت آتی کشور‌های اتحادیه اروپا در منطقه بپیوندد.

این ناوچه آلمانی به موشک‌های ضدهواپیما، سامانه تجسس راداری و بالگرد‌های تهاجمی مجهز بوده و تا پیش از این به مدت شش ماه در شمالگان و دریای شمال در تمرینات ناتو حضور داشت.

به گزارش این روزنامه، اتحادیه اروپا قرار است در نشست وزرای خارجه این اتحادیه در ۱۹ فوریه تصمیم نهایی خود را درباره حضور در دریای سرخ اعلام کند و ناوچه هسن نیز به این ائتلاف خواهد پیوست.

در روز دوشنبه هفته گذشته سخنگوی ارشد امور خارجه اتحادیه اروپا گفت که جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا قصد دارد رایزنی‌هایی با کشور‌های عضو این اتحادیه انجام داده و درباره تشکیل احتمالی ائتلاف اتحادیه اروپا در دریای سرخ گفتگو کند؛ اقدامی که در واکنش به عملیات‌های یمن در دریای سرخ صورت می‌پذیرد.

در پی جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، انصارالله یمن اعلام کرد تمامی کشتی‌هایی را که به نحوی به رژیم صهیونیستی مرتبط هستند، در دریای سرخ هدف قرار خواهد داد و این کار تا توقف جنایات رژیم اشغالگر علیه فلسطینیان در غزه ادامه دارد.

در ۱۹ دسامبر نیز لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا از تشکیل ائتلافی دریایی با حضور اسپانیا، انگلیس، ایتالیا، بحرین، سیشل، فرانسه، کانادا، نروژ و هلند خبر داد. یمن هشدار داد که هر کشوری به این ائتلاف بپیوندد، کشتی‌هایش در دریای سرخ در امان نخواهند بود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار