سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

سرلشکر موسوی: پهپادها توان رزم ویژه‌ای به نیروهای مسلح افزوده اند

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه حضور پهپاد در همه جهان، توان رزم ویژه‌ای به نیروهای مسلح افزوده است، گفت :امروز در حوزه پهپاد همه موارد از حوزه طراحی تا به کارگیری در مقابل تهدیدات، متکی به توان داخلی و دانش دانشمندان جوان کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 23
کد خبر: ۲۲۴۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در آیین الحاق انبوهی از پهپادهای راهبردی رزمی، شناسایی، انهدامی و راداری تولید شده توسط وزارت دفاع با همکاری ارتش به یگان های آجا، ضمن تبریک میلاد امام جواد(ع) و امام علی(ع)، گفت: وظیفه نیروهای مسلح و از جمله ارتش این است که هر روز برای افزایش توان رزمی خود تلاش کنند تا بتوانند ماموریت های محوله را به بهترین نحو ممکن و با موفقیت به سرانجام برسانند.

 

وی افزود: در این چند سال اخیر نقش پهپادها در عرصه‌های مختلف شناسایی، رزمی، انهدامی،جنگالی و رادارهای پرنده در زمین، هوا و دریا موثر و غیرقابل انکار بوده است.

 

فرمانده کل ارتش با اشاره به نقش پهپادها در نبردهای حال حاضر و آینده اظهار کرد: حضور پهپاد در نیروهای مسلح در همه جهان، توان رزم ویژه‌ای به نیروهای مسلح افزوده است.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر به خصوص در نیروهای مسلح ما، با توانمندی بالا و اهتمامی که در وزارت دفاع و سازمان صنایع هوایی وجود دارد، اتفاقات مبارکی افتاده و در همین یکی دو سال اخیر صدها فروند انواع پهپاد از نظر تعداد و تنوع به ارتش جمهوری اسلامی ایران افزوده شده است.

 

سرلشکر موسوی با اشاره به الحاق امروز انبوهی از پهپادهای راهبردی رزمی، شناسایی، انهدامی و راداری در چندین نقطه از کشور به یگان های ارتش، گفت: حتماً این الحاق ها موجب ارتقای قابل ملاحظه ای در توان رزم نیروهای زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی خواهد شد تا توانند ماموریت‌های خود را به بهترین نحو انجام دهند.

 

فرمانده کل ارتش ضمن تشکر از اهتمام وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، سازمان صنایع هوایی و دیگر صنایع همکار در تحقق فرمان مبارک فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر جبران عقب افتادگی‌ها، افزایش تعداد پهپادها و ارتقا کیفیت آن‌ها، تصریح کرد: امروز در حوزه پهپاد همه چیز، از حوزه طراحی تا به کارگیری در مقابل تهدیدات، متکی به توان داخلی و دانش دانشمندان جوان کشور است/ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار