ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

نخست وزیر انگلیس: ایران تاثیر خود را برای توقف حملات یمنی‌ها به کار گیرد

نخست وزیر انگلیس: ایران تاثیر خود را برای توقف حملات یمنی‌ها به کار گیرد نخست وزیر انگلیس با اشاره به اینکه «ما خواستار ایجاد آتش‌بس انسانی در غزه هستیم» تاکید کرد: ایران تاثیر خود را در راستای توقف حملات یمنی‌ها به کار گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 23
کد خبر: ۲۲۴۸۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس در اظهاراتی گفت که به دنبال درگیری نیستیم و حوثی‌ها (انصارالله یمن) و حامیان آن‌ها را به توقف حملات «غیرقانونی و غیرقابل توجیه» و تضمین امنیت کشتیرانی تشویق می‌کنیم.

وی گفت: ایران باید حمایت اطلاعاتی و تسلیحاتی از حوثی‌های یمن را متوقف کند و این کشور تاثیر و نفوذ خود را در راستای توقف حملات به‌کار گیرد.

به نقل از الجزیره، سوناک در بخش دیگری گفت: ده‌ها موشک که از خاک یمن شلیک شده بودند را رهگیری کردیم و حوثی‌ها بیش از ۱۲ حمله علیه کشتی‌ها در دریای سرخ انجام دادند.

نخست وزیر انگلیس همچنین مدعی شد که «حملات ما علیه ملت یمن نیست و حملاتی که علیه حوثی‌ها انجام دادیم با هدف تامین امنیت کشتیرانی در دریای سرخ بود و هیچ غیرنظامی یمنی در این حملات کشته نشد.»

وی با اشاره به اینکه «آماده هستیم که ائتلاف خود برای امنیت کشتیرانی در دریای سرخ را گسترش دهیم» افزود: ما به همراه هم‌پیمانان خود در آمریکا و اتحادیه اروپا برای مقابله با نفوذ ایران همکاری می‌کنیم.

ریشی سوناک همچنین اعلام کرد که پارلمان این کشور فردا بررسی‌های فراگیر در مورد خط‌مشی دولت درخصوص دریای سرخ را انجام خواهد داد.

وی در بخش دیگری تاکید کرد: بار دیگر خواستار ایجاد آتش‌بس انسانی در غزه در راستای رساندن کمک‌ها به مردم این باریکه و آزادی اسرا هستیم. هیچ کس تمایل ندارد که جنگ غزه حتی یک دقیقه ادامه داشته باشد.

این مقام ارشد انگلیسی گفت: راه‌حل دو دولتی تنها راه زندگی امن فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها در کنار یکدیگر است.

این اظهارات درحالی است که ستاد فرماندهی تروریستی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد در ساعت ۲۳:۵۹ دوشنبه شب به وقت صنعا، نیروی دریایی آمریکا و نیروی هوایی انگلیس با حمایت استرالیا، بحرین، کانادا و هلند به هشت هدف انصارالله یمن حمله کردند.

سنتکام مدعی است که این اهداف شامل سامانه‌های موشکی، لانچرها، سامانه‌های پدافند هوایی، رادارها، تأسیسات و انبار تسلیحات می‌شود، ادعایی که توسط مقامات یمن رد و اعلام شد که مواضع هدف قرار گرفته شده خالی از هرگونه مهمات و نیرو بوده‌اند.

هدف آمریکا و متحدینش از این حملات، تضعیف توانایی‌های نیرو‌های مسلح یمن برای ادامه حملات به کشتی‌های آمریکایی و رژیم صهیونیستی در دریای سرخ، تنگه باب المندب و خلیج عدن است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار