دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پایان محدودیت تسلیحاتی کانادا علیه ترکیه

پس از موافقت آنکارا با عضویت سوئد در ناتو، کانادا به ممنوعیت تسلیحاتی اعمالی خود علیه ترکیه پایان داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه فروکش کردن تنش‌های غرب با ترکیه بر سر الحاق سوئد به ناتو، کانادا از کنار گذاشتن تسلیحاتی اعمالی خود علیه ترکیه در سال ۲۰۲۰ خبر داد.

 

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته به دنبال موافقت نهایی ترکیه با عضویت سوئد در ناتو به سران قانونگذاران ارشد کنگره نامه زده و خواستار موافقت فوری با فروش جنگنده‌های اف-۱۶ به ترکیه شد.

 

دولت کانادا خبر داد که محدودیت‌های تسلیحاتی از قبیل صدور فناوری بصری (اپتیکی) پهپاد به ترکیه را کنار گذاشته است؛ محدودیت‌هایی که سال ۲۰۲۰ در اعتراض به مواضع ترکیه در قبال جنگ قره باغ اعمال شده بود.

 

مقام‌های کانادایی پیشتر گفته بودند که جمهوری آذربایجان در جنگ با ارمنستان از پهپادهایی بهره برده که در آنها از فناوری‌های ارسالی کانادا برای ترکیه استفاده شده بود.

 

به گزارش رویترز، اقدام کانادا در پایان دادن به ممنوعیت تسلیحاتی خود علیه ترکیه، در استقبال از اقدام آنکارا برای موافقت با الحاق سوئد به ناتو انجام شده است.

 

طبق بیانیه دولت کانادا، بر اساس توافق این کشور و ترکیه برای از سرگیری صادرات، به وضوح نشان می‌دهد که آیا این اقلام صادراتی قرار است مجددا به جایی دیگر صادر یا به کشوری غیر عضو ناتو به استثنای اوکراین منتقل شود.

 

«کمیته ملی ارمنی کانادا» پایان دادن به ممنوعیت تسلیحاتی کانادا علیه ترکیه را محکوم کرد و مدعی شد که این اقدام «تعهد کانادا به حقوق بشر، امنیت بین‌المللی و عدالت را به خطر می‌اندازد»./ فارس

ارسال نظر