واقعیت عجیب درباره دارو‌های تزریقی لاغری سارق اسپایدرمن در شهرری/ دیوار راست را بالا می‌رفت! هشدار گرمای نامتعارف در ۱۳ استان؛ وقوع بارش‌های شدید در جنوب کشور پابند الکترونیکی جایگزین حبس مهریه شد تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان!

هوای آلوده تهران که زور باران هم به آن نرسید امروز ۴ بهمن ۱۴۰۲

هوای آلوده تهران که زور باران هم به آن نرسید امروز ۴ بهمن ۱۴۰۲ در حالی که در دو روز گذشته در شهر تهران باران باریده است اما همچنان کیفیت هوای شهر تهران برای گروه های حساس مناسب نیست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 24
کد خبر: ۲۲۴۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، شاخص آلودگی هوای شهر تهران در حال حاضر روی عدد ۱۲۸ قرار دارد و این به مفهوم آن است که هوا برای گروه‌های حساس آلوده است.

 

این در حالی است که میانگین شاخص آلودگی در ۲۴ ساعت گذشته نیز روی عدد ۱۱۷ قرار داشته که نشان می‌دهد در ۲۴ ساعت گذشته هم کیفیت هوای تهران چنگی به دل نمی زده است.

 

تهرانی‌ها از ابتدای سال تا امروز ۹ روز هوای پاک، ۲۰۰ روز هوای قابل قبول، ۸۸ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز هوای ناسالم برای همه گروه‌ها را تجربه کرده اند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار