بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

چالش بزرگ اقتصاد نفتی عربستان پس از حمله پهبادهای یمنی

روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه گزارش داد مقامات سعودی به دنبال به تعویق انداختن عرضه اولیه سهام شرکت آرامکو هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 16
کد خبر: ۲۲۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر ، حمله به تاسیسات شرکت آرامکوی عربستان در منطقه البقیق این کشور توسط یمنی‌ها باعث شده که مقامات این شرکت به فکر به تعویق انداختن عرضه اولیه سهام آن بیفتند.

در واقع این حمله عامل خطر یا ریسک جدیدی را برای سرمایه‌گذارانی که می‌خواستند سهام آرامکو را خریداری کنند، ایجاد کرده است.

 

به گفته منابع آگاه شرکت آرامکو پیش از این حمله در حال برنامه‌ریزی برای عرضه اولیه سهام خود در دو مرحله بود و امیدوار بود که در مرحله اول بخشی از سهام آرامکو را در بورس داخلی عربستان و در مرحله دوم در بورس‌های خارجی عرضه کند.

 

عرضه اولیه سهام شرکت سعودی به دلیل ابهام در ارزش واقعی آن و احتمالا نحوه و عایدی آن برای شرکت‌های بورس خارجی بارها به تعویق افتاده است.

 

حمله دو روز پیش یمنی‌ها در واقع یک عامل خطر یا تهدید سرمایه‌گذاری را پدید آورده که عملا شرایطی بسیار غیرمعمول را در عرضه اولیه سهام این شرکت ایجاد کرده است.

 

وجود احتمال عملیات‌های بیشتر که می‌تواند به کاهش تولید، درآمد و سود آرامکو منجر شود یکی از ابعاد تهدید علیه آرامکوست و تهدید دیگر این است که این حملات اعتماد سرمایه‌گذاران برای خرید سهام آرامکو را نیز به خطر می‌اندازد.

ارسال نظر