آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

وزیر بهداشت در مسئله نصب کارتخوان ها پشت پزشکان درآمد

وزیر بهداشت در مسئله نصب کارتخوان ها پشت پزشکان درآمد کارتخوان پزشکان موضوع داغی بوده که جنجال‌های بسیاری به دنبال داشته است و بسیاری آن را با فرار مالیاتی پزشکان مرتبط کرده اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 16
کد خبر: ۲۲۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در تهران از 20 هزار پرونده پزشکی قانونی که برای رسیدگی به امور مالیاتی تشکیل شده بود حدود 11 هزار پرونده اقدام به خوداظهاری نموده‌اند و در این اقدام درآمد ماهانه هر پزشک به‌طور میانگین 5 میلیون و هفتصد هزار تومان اعلام شده است.

 

سعید نمکی روز دوشنبه در حاشیه نشست روز ملی اورژانس در جمع خبرنگاران افزود: جامعه پزشکی در جنگ، سیل و همه بحران ها کنار مردم است. این جامعه پزشکی را به بهانه های مختلف نکوبیم. فرار مالیاتی همان طور که در خیلی از اقشار وجود دارد درصدی هم در جامعه پزشکی است.

 

وی بیان کرد: کل مالیات در بخش دولتی از پزشکان گرفته می شود و در بخش خصوصی نیز ارقام نجومی مطرح شده صحت ندارد. همکاران پزشک را نیز به تمکین از مصوبات دولت و مجلس دعوت می کنم.

 

جذب سه هزار نیروی جدید در اورژانس

وزیر بهداشت در مورد تامین نیروی اورژانس نیز گفت: برای کمبود کادر خدماتی اورژانس به خصوص در زمینه تکنسین‌های اورژانس، حدود سه هزار نیروی جدید را در دو نوبت یعنی هزار نفر در نوبت اول و ۲ هزار نفر در نوبت دوم جذب خواهیم کرد و کارهای استخدامی آنها را دنبال می کنیم و امیدواریم با پیوستن این سه هزار نیرو به حدود ۱۷ هزار نیرویی که داریم، کمبود کادر نیروی اورژانس کشور را به حداقل برسانیم. ضمن اینکه تلاش می کنیم با هوشمندسازی اورژانس و کنترل از راه دور، نیاز به نیروی انسانی را به حداقل برسانیم.

 

وی ادامه داد: برای اولین بار می خواهیم تکنسین فوریت های پزشکی خانم تربیت کنیم و این موضوع به رسیدگی بهتر به خانم های مصدوم کمک می کند.

 

حمایت از تولید داخلی

نمکی بر حمایت از تولید داخلی تاکید کرد و گفت: تا دو سال آینده، با کمک شرکت های دانش بنیان، ۹۹ درصد داروهای مورد نیاز کشور را در داخل تامین می کنیم. یک درصد باقیمانده را نیز اگر بازار صادراتی داشته باشند در داخل تولید خواهیم کرد.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار