وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

مسکو: ارتباط با دستگاه‌های اطلاعاتی ایران، ترکیه و سوریه ادامه دارد

نماینده رئیس‌جمهور روسیه در امور سوریه گفت که خروج نظامیان آمریکا از عراق، بدون شک منجر به خروج دیگر نیروهای آنها در سوریه نیز خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 26
کد خبر: ۲۲۵۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «الکساندر لاورنتیف» نماینده ویژه رئیس جمهور فدراسیون روسیه در امور سوریه از تلاش این کشور برای مقابله با تنش‌زایی آمریکا در سوریه خبر داد.

 

لاورنتیف امروز (جمعه) در مصاحبه با خبرگزاری «اسپوتنیک» گفت: «واشنگتن وظیفه وارد کردن بیشترین خسارت به نیروهای نظامی روسیه در سوریه را به معارضان مسلح سپرده و تسلیحات مدرن را به آنها می‌رساند».

 

وی ضمن اشاره به ارائه پهپادهای تهاجمی توسط آمریکا به تروریست‌ها در سوریه برای حمله به پایگاه «حمیمیم»، توضیح داد: «روسیه در تلاش است تا با اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا علیه نیروهای نظامی خود در سوریه مقابله کند».

 

به نوشته اسپوتنیک، این دیپلمات روس درباره احتمال خروج نظامی آمریکا از عراق نیز گفت: «شکی نیست که خروج آمریکایی‌ها از عراق منجر به خروج نیروهای آن از سوریه هم خواهد شد. زیرا بدون امکان استفاده از خاک عراق، حفظ توان لجستیکی و یگان‌های نظامی در سوریه غیرممکن می‌شود».

 

لاورنتیف همچنین اضافه کرد: «تماس های چهارجانبه میان نمایندگان دستگاه‌های اطلاعاتی روسیه، سوریه، ترکیه و ایران ادامه دارد».

 

پیش از این، شبکه «سی‌ان‌ان» بامداد پنجشنبه به نقل از منابع مطلع گزارش داده بود که انتظار می‌رود که واشنگتن و بغداد به‌زودی درباره آینده حضور نظامیان آمریکایی در عراق گفتگو کنند.

 

«ابو علی العسکری» مسئول امنیتی گروه مقاومت «کتائب حزب‌الله» عراق نیز تاکید کرد که عملیات علیه اشغالگران آمریکایی تا خروج آخرین سرباز آنها از خاک عراق ادامه می‌یابد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار