تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟

مقام‌های آمریکا حمله موشکی به یک نفتکش را تائید کردند

مقام‌های آمریکایی گفته‌اند که نفتکش «مارلین لواندا» در پی اصابت یک موشک ضدکشتی به آن دچار آتش‌سوزی شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 27
کد خبر: ۲۲۵۳۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، مقام‌های آمریکایی به سی‌بی‌اس گفته‌اند که نفتکش «مارلین لواندا» در پی اصابت یک موشک ضدکشتی به آن دچار آتش‌سوزی شده است.

 

شرکت مالک این کشتی گفت که اصابت این موشک باعث آتش‌سوزی در یکی از مخزن‌های باری این کشتی شده و از تجهیزات اطفای حریق برای مهار آتش‌سوزی استفاده شده است.

 

مقام‌های آمریکایی گفته‌اند هیچ فردی در این حادثه زخمی نشده است.

 

اداره عملیات‌های تجارت دریایی انگلیس گفت این حادثه در فاصله ۶۰ مایل دریایی از جنوب شرق خلیج عدن رخ داده است.

 

ساعاتی قبل‌تر سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی به یک نفتکش متعلق به انگلیس در خلیج عدن خبر داده بود.

 

سریع با اشاره به اینکه موشکها به هدف اصابت کرد و باعث آتش‌سوزی در آن شد، گفت: عملیات ما علیه کشتیهای اسرائیلی یا کشتیهای عازم بنادر فلسطین تا توقف حملات [اسرائیل] و وارد شدن غذا به غزه ادامه خواهد داشت.

 

وی همچنین تأکید کرد که یمن، تمامی تدابیر نظامی لازم را در راستای حق دفاع از خود، اتخاذ خواهد کرد تا همبستگی عملی خود را با ملت فلسطین نشان دهد.

 

شرکت امنیت دریایی «امبری» که متعلق به انگلیس است، این خبر را تأیید کرد و گفت که انفجار در نزدیکی تنگه باب المندب رخ داده است. در این حمله، دو موشک به سمت یک کشتی شلیک شده است که گفته می‌شود متعلق به هند است.

 

یحیی سریع بامداد پنجشنبه طی بیانیه‌ای گفت که ارتش این کشور با تعدادی ناوشکن و ناو جنگی آمریکا در خلیج عدن و تنگه باب‌المندب درگیر شدند.

 

سریع در این بیانیه توضیح داد که تعدادی از موشک‌های بالستیک مستقیماً به کشتی جنگی آمریکا برخورد کرده و دو کشتی تجاری آمریکایی نیز از مهلکه گریختند.

 

ارتش یمن ضمن اشاره به اینکه این درگیری ۲ ساعت طول کشید، گفت که تا پایان تجاوز به غزه و رفع محاصره این منطقه، مانع حرکت کشتی‌های صهیونیستی به بنادر فلسطین اشغالی می‌شوند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار