عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

کاخ‌سفید: اوکراین را برای حمله به خاک روسیه تشویق نمی‌کنیم

کاخ‌سفید: اوکراین را برای حمله به خاک روسیه تشویق نمی‌کنیم مقام ارشد شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت همزمان که آمریکا، اوکراین را به حمله به خاک روسیه تشویق نمی‌کند اما حمایت‌های نظامی از کی‌یف را ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۸ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 31
کد خبر: ۲۰۲۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر. تداوم حملات تروریستی ارتش اوکراین با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین به خاک فدراسیون روسیه، با واکنش دولت آمریکا همراه شد.

 

«جان کربی»‌ هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید شامگاه چهارشنبه گفت که آمریکا حملات اوکراین به خاک روسیه را تشویق یا تسهیل نمی‌کند.

 

حملات هواپیماهای بدون سرنشین به خاک روسیه از جمله مسکو، شبه‌جزیره کریمه و کورسک، چند هفته پس از حمله متقابل اوکراین با هدف بازپس‌گیری قلمروهای آزادشده توسط روسیه از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه صورت می‌گیرد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، کربی طی نشست خبری در کاخ سفید توضیح داد، همزمان که آمریکا، اوکراین را به حمله به خاک روسیه تشویق نمی‌کند اما حمایت‌های نظامی از کی‌یف را ادامه می‌دهد.

 

وی در این‌باره اظهار داشت: «جنگ ادامه دارد، اوکراینی‌ها همچنان در حال پیشرفت تدریجی در ضد حمله خود هستند. نبردهای خونینی در بسیاری از بخش‌های خط مقدم جریان دارد».

 

این در حالی است که سخنگوی وزارت دفاع آمریکا از اظهار نظر درباره حملات پهپادی اوکراین به خاک فدراسیون روسیه امتناع کرد.

 

بامداد چهارشنبه بود که حمله چند هواپیمای بدون سرنشین به فرودگاه منطقه «پسکوف»، باعث انفجار و آتش‌سوزی در این منطقه و آسیب دیدن ۴ فروند هواپیمای ایلیوشین شد.

 

حمله شب گذشته، در ادامه سلسله حملات خرابکارانه و تروریستی نظامیان اوکراینی با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین به اهداف روسی انجام شد که طی روزهای اخیر سعی دارند جنگ را به داخل خاک روسیه بکشانند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار