اسرائیل: رای دیوان بین‌المللی دادگستری وجهه ما را در جهان خراب کرد-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

اسرائیل: رای دیوان بین‌المللی دادگستری وجهه ما را در جهان خراب کرد

مقامات رژیم صهیونیستی با ابراز نارضایتی شدید از رای دیوان بین‌المللی دادگستری تاکید کردند که این رای به وجهه این رژیم در سطح جهان ضربه زد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 27
کد خبر: ۲۲۵۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر. شبکه المیادین با بازتاب واکنش مقامات رژیم صهیونیستی به رای دیوان بین المللی دادگستری پس از بررسی شکایت آفریقای جنوبی علیه این رژیم به دلیل ارتکاب جنایات نسل کشی در نوار غزه اعلام کرد: «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر اسرائیل، اقدام دیوان بین‌المللی دادگستری برای بررسی جنایت نسل‌کشی این رژیم در غزه را لکه ننگی دانست که هرگز پاک نمی‌شود.

 

نتانیاهو همچنین بر ادامه جنگ علیه نوار غزه و کشتار فلسطینیان تا زمانی که تمامی اسیران صهیونیست آزاد شوند، تاکید کرد و مدعی شد: جنگ در نوار غزه تا زمانی ادامه خواهد داشت که این منطقه دیگر به منبع تهدیدی علیه اسرائیل تبدیل نشود.

 

همچنین «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اظهاراتی با حمله به دیوان بین المللی دادگستری، اقدام آفریقای جنوبی در شکایت علیه رژیم اسرائیل به دلیل جنایت نسل کشی در غزه را یهودی ستیزی توصیف کرد و گفت: دیوان بین المللی دادگستری زمانی که با درخواست آفریقای جنوبی برای بحث در مورد ادعای نسل کشی اسرائیل در غزه موافقت کرد، فراتر از وظایف خود عمل نمود و بدتر از آن اینکه شکایت را به طور کلی رد نکرد.

 

گالانت در موضعی مشابه آنچه که «نتانیاهو» در مورد تصمیم برای ادامه جنگ غزه اعلام کرده است، گفت: ارتش و سرویس‌های امنیتی اسرائیل به کار خود برای از بین بردن نظام حماس و از بین بردن توانایی‌های نظامی آن و بازگرداندن اسیران اسرائیلی ادامه خواهند داد.

 

«ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز خواستار ادامه جنگ این رژیم علیه ساکنان نوار غزه شد و با اداعای اینکه «دادگاه لاهه مایه شرمساری است»، گفت: دادگاه لاهه نباید به تصمیم‌هایی که ادامه وجود رژیم اسرائیل را به خطر می‌اندازد، گوش می‌داد.

 

«بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی هم قضات دادگاه بین المللی لاهه را به طرفداری از ساکنان غزه متهم کرد و از کشور‌های جهان خواست تا در‌های خود را برای پذیرش ساکنان غزه باز کنند، موضعی که نیت و اقدام رژیم اشغالگر اسرائیل برای خالی کردن نوار غزه از ساکنانش و کوچاندن آن‌ها را ثابت می‌کند.

 

«دانی دنون» نماینده کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) هم تصمیم دیوان بین المللی دادگستری علیه رژیم صهیونیستی را خنده دار و کاملاً مغایر با واقعیت میدانی توصیف کرد و گفت: این رای ما را از دستیابی به اهدافمان یعنی از بین بردن حماس و آزادی همه اسیران اسرائیلی منصرف نخواهد کرد.

 

علاوه بر این، رسانه‌های صهیونیستی به نقل از مقامات بلندپایه رژیم اسرائیل نوشتند که بر اثر رای دیوان بین المللی دادگستری، ضربه بزرگی به وجهه این رژیم در جهان وارد شده است.

 

در این پیوند، روزنامه آمریکایی «هافینگتون پست» هم ابراز عقیده کرد که دیوان بین المللی دادگستری یک ضربه تاریخی به رژیم اسرائیل و آمریکا وارد کرد و خطر نسل کشی در غزه را به رسمیت شناخت.

 

این روزنامه آمریکایی، این رای را یک «شکست راهبردی بزرگ برای رژیم صهیونیستی و آمریکا توصیف کرد و رد نکردن شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی را به این معنا دانست که رژیم اسرائیل و حامیان آن سال‌ها به صورت علنی و قانونی در دادگاه با اتهامات نسل‌کشی روبرو خواهند شد.

 

حکم اولیه دیوان بین‌المللی دادگستری در مورد شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی دیروز صادر شد و بر اساس آن رژیم صهیونیستی ملزم شد که اقداماتی در راستای ممانعت از نسل کشی مردم غزه اتخاذ کند.

 

این برای اولین بار است که رژیم صهیونیستی در دادگاه بین المللی لاهه محاکمه و علیه آن رای صادر شده است.

 

با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین در ۱۵ مهرماه، رژیم صهیونیستی برای تلافی این حمله غافلگیرکننده، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، بمباران‌های وحشیانه مناطق مسکونی و مراکز درمانی و آموزشی نوار غزه و پس از چندی یورش زمینی به این منطقه را آغاز کرد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار