عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

وزیر رژیم صهیونیستی: خبری از توقف شهرک‌سازی نیست

وزیر رژیم صهیونیستی: خبری از توقف شهرک‌سازی نیست اسموتریچ با تأکید بر اینکه هیچ خبری از توقف شهرک‌سازی در اراضی اشغالی فلسطین نیست، گفت که واشنگتن هم ارائه سلاح و مهمات به رژیم صهیونیستی را به توقف شهرک‌سازی مشروط نساخته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 19
کد خبر: ۲۲۹۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی بار دیگر تأکید کرد هیچ خبری از توقف شهرک‌سازی در اراضی اشغالی فلسطین نیست.

وی عنوان کرد واشنگتن هم ارائه سلاح و مهمات به رژیم صهیونیستی را به توقف شهرک‌سازی مشروط نساخته است.

روزنامه معاریو به نقل از اسموتریچ نوشت: رمضان سختی در کرانه باختری در پیش است و خبری از کارگران فلسطینی و دریافت حقوق نیست و فلسطینیان باید بدانند که بهای سنگینی را باید بپردازند.

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی این اظهارات را در حالی بیان می‌کند که دادگاه بین‌المللی دادگستری امروز دوشنبه برگزاری جلسات علنی درباره پیامد‌های حقوقی ناشی از سیاست‌ها و اقدامات صهیونیست‌ها در اراضی اشغالی فلسطین از جمله قدس شرقی را آغاز کرده است.

این دادگاه، جلسات استماع خود را درباره عواقب قانونی اشغالگری رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطین با مشارکت ۵۲ کشور و اتحادیه عرب، اتحادیه آفریقا و سازمان همکاری اسلامی برگزار می‌کند.

قرار است دادگاه، رأی مشورتی را درباره عواقب قانونی ناشی از نقض مکرر حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین که نتیجه اشغال طولانی مدت سرزمین آن‌ها و شهرک سازی در اراضی فلسطینی است، صادر کند.

سال ۲۰۲۲ مجمع عمومی سازمان ملل از این دادگاه خواست رأی مشورتی یا غیر الزام آوری را درباره اشغالگری صادر کند.

پیشتر دیوان بین المللی دادگستری حکمی را درباره شکایت آفریقای جنوبی در پرونده حمله زمینی احتمالی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه صادر کرده بود. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار