کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

نتانیاهو خطاب به خبرنگار‌های صهیونیست: من با حماس می‌جنگم و شما با من می‌جنگید

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه امروز شنبه در سخنانی گفت در «اسرائیل» افرادی هستند که نسبت به تحقق پیروزی در جنگ شک و تردید دارند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 27
کد خبر: ۲۲۵۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شنبه شب در سخنانی گفت گزینه‌ای جز پیروزی قاطع و بازگرداندن اسرای صهیونیست از غزه پیش روی خود ندارد.

نتانیاهو بار دیگر مدعی شد «اسرائیل» حق دارد از خود دفاع کند و کسی نمی‌تواند مانع از این شود.

وی همچنین ادعا کرد کشتاری دیگر در حق اسرائیلی‌ها در کمین است، بنابراین لازم است که حماس نابود شود.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی تأکید کرد از کابینه خواسته اقدامات بیشتری در راستای فعال‌سازی برنامه صنایع نظامی داخلی انجام دهد تا «اسرائیل» بتواند بیش از پیش متکی به خود باشد.

نتانیاهو خاطرنشان کرد هرگونه تحقیق در مورد وقایع هفتم اکتبر باید به بعد از جنگ موکول شود.

وی در ادامه مدعی شد روابط رژیم صهیونیستی با مصر به خوبی اداره می‌شود و هر یک از طرفین منافعی دارند که نگران آن هستند.

نتانیاهو بخش دیگری از سخنانش به انتقاد شدیدش از نقش میانجی‌گری قطر اشاره و عنوان کرد سخنان خود در مورد قطر را پس نخواهد گرفت.

وی تصریح کرد از روش‌هایی که برای فشار بر حماس در پیش گرفته، دست نمی‌کشد و قطر می‌تواند که چنین فشاری را وارد کند.

نتانیاهو بار دیگر بار دیگر با این ادعا که رهبران حماس ترور خواهند شد، خطاب به خبرنگار‌های صهیونیست گفت: «من با حماس می‌جنگم و شما با من می‌جنگید».

نخست وزیر رژیم صهیونیستی افزود: هدف ما نابودی حماس است و اجازه نخواهیم داد نیرو‌های مسلح در غزه باقی بمانند و این جنگ تا تکمیل این ماموریت متوقف نخواهد شد.

بنیامین نتانیاهو همچنین با اشاره به صدور حکم اولیه دادگاه لاهه علیه رژیم صههیونیستی گفت: دیوان دادگستری بین‌المللی ما را مجبور به توقف جنگ نکرده است.

وی همچنین گفت تظاهرات‌های خانواده‌های اسرا فایده‌ای ندارد، بلکه تنها سقف خواسته‌های حماس را بالاتر برده و آزادی آن‌ها را به تاخیر می‌اندازد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر