دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

انگلیس: شکایت از اسرائیل در لاهه اشتباه است

دولت «ریشی سوناک» ادعا کرد که این رژیم در غزه مرتکب نسل‌کشی نشده و از این منظر، پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در دیوان بین المللی دادگستری اشتباه است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۳ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 28
کد خبر: ۲۲۵۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت امور خارجه انگلیس روز شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: ما به نقش و استقلال دیوان بین المللی دادگستری احترام می‌گذاریم. با این حال، اعلام کرده‌ایم که نگرانی‌های قابل‌توجهی در مورد این پرونده داریم که برای رسیدن به یک آتش‌بس پایدار مفید نیست.

در این بیانیه با اشاره به حق ادعایی رژیم صهیونیستی برای دفاع از خود ادعا شده است: دیدگاه ما این است که اقدامات اسرائیل در غزه را نمی‌توان به عنوان نسل کشی توصیف کرد، به همین دلیل است که به نظر ما تصمیم آفریقای جنوبی برای طرح این پرونده اشتباه و تحریک‌آمیز است.

وزارت امور خارجه انگلیس از درخواست دیوان بین المللی دادگستری برای آزادی فوری اسرا و انتقال کمک‌های امدادی بیشتر به غزه استقبال و ادعا کرد: ما تصریح کرده‌ایم که برای دریافت کمک‌ها و خروج اسرا، یک مکث فوری ضروری است و سپس می‌خواهیم به سمت یک آتش بس پایدار و دائمی و بدون بازگشت به جنگ حرکت کنیم.

دیوان بین‌المللی دادگستری دیروز (جمعه) حکم ویژه خود در مورد شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی مبنی بر ارتکاب نسل‌کشی در غزه و لزوم اتخاذ اقدامات فوق‌العاده را اعلام کرد.

بر اساس این حکم، رژیم صهیونیستی باید اقدامات لازم برای ممانعت از جنایت‌های کشتار علیه یک مجموعه انسانی را اتخاذ کند. این رژیم همچنین باید عدم ارتکاب به جنایت نسل‌کشی توسط نیروهایش را تضمین و اقداماتی در راستای بهبود اوضاع انسانی در غزه اتخاذ کند.

دولت آفریقای جنوبی در واکنش به این حکم تاکید کرد که از تدابیر موقت اعمال شده توسط دادگاه دادگستری بین المللی علیه رژیم صهیونیستی استقبال می‌کند. دولت آفریقای جنوبی اعلام کرد: این حکم پیروزی قاطع قانون‌مداری بوده و نقطه عطف مهمی در زمینه تحقق عدالت برای مردم فلسطین است.

این درحالی است که رژیم صهیونیستی برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و توقف عملیات نیرو‌های مقاومت، طی سه ماه گذشته کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه انداخته است. بر اساس گزارش‌ها، تاکنون بیش از ۲۶ هزار فلسطینی بر اثر حملات وحشیانه این رژیم جان خود را از دست داده‌اند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار