اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

توقف حملات به غزه؛ شرط حزب‌الله برای کاهش تنش

توقف حملات به غزه؛ شرط حزب‌الله برای کاهش تنش یک مقام از حزب‌الله تاکید کرد تنش‌ها در منطقه زمانی پایان می‌یابد که تجاوز به غزه متوقف شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۳۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 20
کد خبر: ۲۲۴۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، نعیم قاسم، معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان با تاکید بر اینکه وقتی صهیونیست‌ها تصمیم به گسترش تجاوز کنند، پاسخ را با یک سیلی بزرگ و اقدام محکم دریافت خواهند کرد، گفت که آمادگی حزب‌الله برای دفع تجاوز بسیار است‌.

 

براساس گزارش آرتی، نعیم قاسم درباره جزئیات گفت: این تجاوزات موجود هم اکنون با چراغ سبز آمریکا ادامه دارد و همه صحبت می‌کنند که بین آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها اختلاف نظر وجود دارد، این یک اختلاف تاکتیکی است.

 

معاون دبیرکل حزب الله لبنان افزود: راه حل ثبات، توقف تجاوز است و این راه حل از غزه شروع می‌شود نه از لبنان. هر کس از زمانی که شروع به توقف کرد، هر آنچه ناشی از این تجاوز بود متوقف خواهد شد.

 

او افزود: زمانی که اسرائیل تصمیم به گسترش تجاوز می‌گیرد، با یک سیلی بزرگ و یک اقدام محکم پاسخ را دریافت می‌کند و وقتی این رژیم با سرعت فعلی باقی می‌ماند، ما نیز در این سرعت باقی می‌مانیم.

 

قاسم ادامه داد: دشمن اسرائیلی باید بداند که آمادگی حزب الله بسیار بالا است، ما بر این اساس آماده می‌شویم که ممکن است تجاوزی آغاز شود و پایانی نداشته باشد.

 

حزب الله لبنان روز جمعه اعلام کرد که دو تجمع نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی را در مجاورت پایگاه خربه ماعر و دو پایگاه دیگر را با دو موشک «بورکان» هدف قرار داده است.

 

از سویی دیگر خبرنگار RT گزارش داد که بمباران رژیم صهیونیستی روز جمعه در چندین منطقه در جنوب لبنان از جمله کفرکلا و رامیا تجدید شده است.

 

در همین حال، یوآو گالانت، وزیر جنگ صهیونیست‌ها با لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا درباره «حولات عملیاتی در جنگ غزه و تهدید حزب الله در مرز شمالی گفتگو کرد.

 

رویترز به نقل از مقامات لبنانی گزارش داد که حزب‌الله پیشنهاد‌های آموس هاکستین، نماینده امنیت انرژی رئیس‌جمهور آمریکا برای آرامش با رژیم را رد کرد، زیرا این پیشنهاد‌ها غیرواقعی است.

 

در حالی که هرزی هالیوی، رئیس ستاد ارتش صهیونیستی روز چهارشنبه اعلام کرد که احتمال وقوع جنگ در جبهه مرزی شمالی با لبنان نسبت به گذشته بیشتر شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده