درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

آغاز بررسی اعتراض داوطلبان ردصلاحیت‌شده خبرگان

از روز گذشته و همزمان با پایان مهلت قانونی اعتراض نامزدهای احرازصلاحیت‌نشده مجلس خبرگان، شورای نگهبان بررسی اعتراض‌ها را آغاز کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 29
کد خبر: ۲۲۵۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، روز گذشته زمان قانونی اعتراض داوطلبان انتخابات مجلس خبرگان رهبری به پایان رسید و بیش از 120 نفر از داوطلبانی که صلاحیت آنها احراز نشده بود، اعتراض خود را برای بررسی مجدد ثبت کردند و بررسی این اعتراض‌ها نیز از روز گذشته در شورای نگهبان آغاز شده است.

 

به‌گفته یک منبع آگاه، در جلسات روز گذشته، برخی از داوطلبانی که صلاحیت آنها برای انتخابات خبرگان احراز نشده بود، تأیید صلاحیت شدند و قرار است تا چند روز دیگر، شورای نگهبان اسامی داوطلبانی را که جدیداً احراز صلاحیت شده‌اند، اعلام کند.

 

حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور سابق نیز که صلاحیت وی برای حضور در انتخابات مجلس خبرگان رد شده بود، تا پایان مهلت قانونی، اعتراض خود را به شورای نگهبان اعلام نکرد.

 

ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری به‌همراه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی جمعه 11 اسفند 1402 برگزار خواهد شد.

 

مجلس خبرگان رهبری دارای 88 کرسی از تمامی استان‌هاست که نمایندگان آن برای یک‌دورۀ 8ساله از اقصی‌نقاط کشور با رأی مردم انتخاب می‌شوند. در این دوره از انتخابات و طبق قانون، شرط سنیِ حداقل 40 سال و دارا بودن مدرک سطح چهار حوزه علمیه اعمال شده است.

 

در مرحلۀ ثبت‌نام، 510 نفر برای راهیابی به این مجلس نام‌نویسی کرده بودند که شورای نگهبان صلاحیت 138 نفر را تأیید کرد و نتایج بررسی صلاحیت‌ها نیز 5 بهمن‌ماه به داوطلبان اعلام شد.

 

مرحلۀ دریافت اعتراضات از 6 تا 8 بهمن‌ماه به پایان رسید و فقهای شورای نگهبان طی 10 روز مجدداً صلاحیت‌های این داوطلبان را بررسی خواهند کرد و نتایج را به‌صورت کتبی به وزارت کشور اعلام می‌کنند. سرانجام، 19 بهمن اسامی کلیه داوطلبان تأییدشده هر استان و اسامی نامزدهای انتخاباتی منتشر خواهد شد.

 

فرصت تغییر حوزه احتمالی نامزدهای تأییدصلاحیت‌شده نیز در نظر گرفته شده است که از 20 تا 22 بهمن این تقاضا پذیرفته می‌شود.

 

تبلیغات نامزدهای انتخابات خبرگان از 25 بهمن تا 9 اسفند تعیین شده است و دیگر مرحلۀ این فرآیند، فرصت انصراف احتمالی یک نامزد است؛ این انصراف کتبی نهایتاً تا تاریخ 8 اسفند یعنی حداقل 72 ساعت قبل از شروع اخذ رأی پذیرفته خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر