زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

پنتاگون: مجروحان حمله به پایگاه آمریکا در اردن به بیش از ۴۰ نظامی رسید

وزارت دفاع آمریکا شامگاه دوشنبه خبر داد که تعداد مجروحان حمله روز گذشته به پایگاه نظامیان آمریکا در شمال شرق اردن به بیش از ۴۰ نظامی رسیده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 29
کد خبر: ۲۲۵۸۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع آمریکا شامگاه دوشنبه اعلام کرد که تعداد مجروحان حمله روز گذشته به پایگاه نظامیان آمریکا در شمال شرق اردن به بیش از ۴۰ نظامی رسیده است و این تعداد احتمالا افزایش خواهد یافت.

پنتاگون تاکید کرد که هنوز اطلاعی درباره مکان برخواست پهپادی که نیرو‌های آمریکایی را هدف قرار داده، ندارد.

وزارت دفاع آمریکا اضافه کرد که واشنگتن در ارتباط با شرکای عراقی برای تضمین حمایت از نظامیان آمریکایی بوده و در زمان و مکان مناسب به حمله به نظامیان آمریکایی پاسخ داده خواهد شد.

پنتاگون اضافه کرد: «هنوز زود است که بگوییم حمله به نیرو‌های ما بر حضور نیرو‌های ما در منطقه تأثیر می‌گذارد».

رسانه‌ها دوشنبه شب به وقت تهران به جزئیات بیشتری از حمله پهپادی به پایگاه نظامی آمریکا در مرز اردن با سوریه اشاره کردند.

طبق گزارش روزنامه وال‌استریت‌ژورنال پدافند هوایی در پایگاه آمریکایی در اردن پهپاد انتحاری را با هواپیمای خودی اشتباه گرفت.

مقام‌های نظامی آمریکا یکشنبه شب گفتند که سه نظامی این کشور در حمله شبانه پهپادی به یک پایگاه آمریکا در اردن کشته و دستکم ۲۵ پرسنل نظامی نیز زخمی شدند.

سنتکام (فرماندهی مرکزی آمریکا) یکشنبه شب در بیانیه‌ای تایید کرد که در حمله یک فروند پهپاد به پایگاهی در شمال شرقی اردن، سه نظامی کشته و ۲۵ پرسنل این کشور زخمی شدند.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا تلاش کرد حمله به نیرو‌های آمریکایی را به گروه‌های تحت حمایت ایران نسبت دهد، اما اذعان کرده که واشنگتن هنوز در حال گردآوری اطلاعات در خصوص این حمله است.

یک مقام آمریکایی یکشنبه شب در واکنش به حمله پهپادی به یک پایگاه نظامی آمریکا در مرز اردن با سوریه گفت که این حمله لزوما از سوی ایران صورت نگرفته است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر