عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

پنتاگون: مجروحان حمله به پایگاه آمریکا در اردن به بیش از ۴۰ نظامی رسید

وزارت دفاع آمریکا شامگاه دوشنبه خبر داد که تعداد مجروحان حمله روز گذشته به پایگاه نظامیان آمریکا در شمال شرق اردن به بیش از ۴۰ نظامی رسیده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 29
کد خبر: ۲۲۵۸۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع آمریکا شامگاه دوشنبه اعلام کرد که تعداد مجروحان حمله روز گذشته به پایگاه نظامیان آمریکا در شمال شرق اردن به بیش از ۴۰ نظامی رسیده است و این تعداد احتمالا افزایش خواهد یافت.

پنتاگون تاکید کرد که هنوز اطلاعی درباره مکان برخواست پهپادی که نیرو‌های آمریکایی را هدف قرار داده، ندارد.

وزارت دفاع آمریکا اضافه کرد که واشنگتن در ارتباط با شرکای عراقی برای تضمین حمایت از نظامیان آمریکایی بوده و در زمان و مکان مناسب به حمله به نظامیان آمریکایی پاسخ داده خواهد شد.

پنتاگون اضافه کرد: «هنوز زود است که بگوییم حمله به نیرو‌های ما بر حضور نیرو‌های ما در منطقه تأثیر می‌گذارد».

رسانه‌ها دوشنبه شب به وقت تهران به جزئیات بیشتری از حمله پهپادی به پایگاه نظامی آمریکا در مرز اردن با سوریه اشاره کردند.

طبق گزارش روزنامه وال‌استریت‌ژورنال پدافند هوایی در پایگاه آمریکایی در اردن پهپاد انتحاری را با هواپیمای خودی اشتباه گرفت.

مقام‌های نظامی آمریکا یکشنبه شب گفتند که سه نظامی این کشور در حمله شبانه پهپادی به یک پایگاه آمریکا در اردن کشته و دستکم ۲۵ پرسنل نظامی نیز زخمی شدند.

سنتکام (فرماندهی مرکزی آمریکا) یکشنبه شب در بیانیه‌ای تایید کرد که در حمله یک فروند پهپاد به پایگاهی در شمال شرقی اردن، سه نظامی کشته و ۲۵ پرسنل این کشور زخمی شدند.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا تلاش کرد حمله به نیرو‌های آمریکایی را به گروه‌های تحت حمایت ایران نسبت دهد، اما اذعان کرده که واشنگتن هنوز در حال گردآوری اطلاعات در خصوص این حمله است.

یک مقام آمریکایی یکشنبه شب در واکنش به حمله پهپادی به یک پایگاه نظامی آمریکا در مرز اردن با سوریه گفت که این حمله لزوما از سوی ایران صورت نگرفته است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار