مهاجرانی: دولت به دنبال اذیت کردن بخش خصوصی نیست پزشکیان: ایران هرگز در برابر دشمنان تسلیم نخواهد شد پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت

هشدار لاریجانی در خصوص فاصله گرفتن اصلاحات واقعی از تفکر دینی

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: در پی اهانت وقیحانه مسؤولان رژیم ستم‌شاهی به ساحت امام خمینی(ره) مردم با حضور در منازل مراجع عظام تقلید صحنه اجتماعی - سیاسی قم را به میدان مبارزه با رژیم سفاک پهلوی بدل کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۱۹ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 09
کد خبر: ۲۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «علی لاریجانی»، رییس مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس با گرامیداشت ۱۹ دی سالروز قیام مردم قم در سال ۱۳۵۶، گفت: پس از اهانت وقیحانه مسؤولان رژیم ستم‌شاهی به ساحت مقدس امام (ره) مردم انقلابی قم به منازل مراجع عظام تقلید رفتند و با شعارهای انقلابی صحنه اجتماعی - سیاسی قم را به میدان مبارزه با رژیم سفاک پهلوی بدل کردند.

رئیس مجلس ادامه داد: این حضور آگاهانه مردم در منازل مراجع عظام تقلید در قم، مبداء انقلاب شکوهمند اسلامی شد و این حرکت آگاهی‌بخش، بیداری در سایر استان‌ها را سبب شد و چهلم شهدای قم در تبریز و سایر شهرها جوشش جدید انقلابی را به وجود آورد.

لاریجانی با تبیین دلایل و آثار قیام ۱۹ دی مردم قم، گفت: در کالبد شکافی این قیام و سابقه تاریخی سایر قیام‌های ۱۰۰ سال اخیر در ایران می‌توان به این امر دست یافت که بطن فرهنگ ایران، تفکر دینی و تعلق به میراث گرانقدر اهل بیت عصمت و طهارت است و هر گونه اصلاحات سیاسی - اجتماعی اگر بر ستون‌های تفکر دینی استوار شود، چه از نوع ایجابی و چه از نوع سلبی، به دلیل باورهای عمومی اجتماعی موفق خواهد بود، در غیر این صورت نمی‌تواند در توده‌ها حرکت‌آفرین باشد. البته این نکته اساسی در تاریخ ایران همیشه مورد توجه مصلحان واقعی بوده است اما سلاطین جور به دلیل بی‌لیاقتی و نداشتن درک درست جامعه‌شناختی گاه با این مبنا مبارزه کردند، چه رضاخان و محمدرضا این درک را نداشتند و به جای آن بر آمریکا و انگلیس تکیه کردند و به خود و کشور لطمات جبران‌ناپذیر زدند.

وی ادامه داد: البته برخی گروه‌های سیاسی مانند مارکسیست‌ها با گرته‌برداری از سایر قیام‌ها که متناسب با شرایط کشورهای دیگر بود مسیری را در ایران طی کردند که توفیق نیافتند اما امام(ره)، مدرس، کاشانی، علمای صدر مشروطه و سیدجمال از مصلحان واقعی بودند که با شناخت درست از صحنه اجتماعی ایران بنای حرکت خود را بر تفکر دینی و البته حرکت روشن‌بینانه قرار دادند که نتیجه آن، انقلابی شکوهمند بود.

لاریجانی خاطرنشان کرد: این درسِ بزرگی است که اصلاحات واقعی در ایران اگر از ماده اصلی تفکر دینی فاصله بگیرد، نمی‌تواند جریانی موفق باشد. در ایران عرفی کردنِ همه حقایق چه در عرصه سیاسی و چه عرصه معرفتی، نه وجه عقلی دارد و نه تجربه توفیقی برای آن ثبت کرده است.

رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اینکه رهبر معظم انقلاب از سال‌ها پیش درباره تهاجم فرهنگی اظهاراتی داشتند به همین دلیل است که پایه تغییرات و اصلاحات واقعی و حرکتِ به جلو، چه در حدوث و چه در بقای انقلاب، به رونق‌بخشی به تفکر دینی و غنا یافتن در این عرصه منوط است. اگرچه امروز نیز آمریکا در ظاهر فضای مبارزه امنیتی، سیاسی و اقتصادی را علیه ایران مطرح می‌کند اما اصل ماجراجویی آنان مبارزه با مبانی دینی است که نشانه گرفته‌اند و توفیق نداشتن آنان در این عرصه با وجود فشارهای اقتصادی، به همین دلیل است که ملتی که فرهنگ حسینی و علوی دارد، میراث قلبی خود را به حراج نمی‌گذارد و تحمل سختی‌ها را در سنگرِ صیانت از آیین خود می‌پندارد.

نماینده مردم قم در مجلس اظهار کرد: یاد شهدای بلندمقدار قیام ۱۹ دی قم را گرامی می‌داریم و بر ارواح مطهر آنان درود می‌فرستیم.

منبع : برنا

ارسال نظر