ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

اسرائیل ۳ نیروی حماس را بر روی تخت بیمارستان ترور کرد

نیروهای ویژه رژیم صهیونیستی بامداد امروز 3 نیروی مبارز فلسطینی جنبش حماس را بر روی تخت بیمارستان در جنین ترور کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، بامداد امروز (سه‌شنبه، ۳۰ ژانویه)، یک نیروی ویژه رژیم صهیونیستی همزمان با یورش‌های گسترده نظامیان اشغالگر به شهرهای مختلف کرانه باختری به بیمارستان «ابن‌سینا» در جنین حمله کردند و سه جوان فلسطینی را که در این بیمارستان بستری بودند، به شهادت رساندند.

 

کتائب القسام - کتیبه جنین شاخه نظامی جنبش حماس در جنین، امروز طی بیانیه‌ای شهادت این سه مبارز فلسطینی خود را تسلیت گفت و تایید کرد که نیروهای «یگان مستعربین» رژیم صهیونیستی با حمله به بیمارستان سینا در جنین، این رزمندگان فلسطینی را ترور کردند.

 

بر اساس این گزارش، باسل الغزاوی که از سه ماه پیش به دلیل جراحت در بیمارستان ابن‌سینا بستری بود به همراه برادر بزرگش محمد و دوستش محمد جلامنه بامداد امروز بر روی تخت بیمارستان ترور شد.

 

به نوشته رسانه‌های فلسطینی، باسل الغزاوی به دلیل انفجار در داخل یک قبرستان در جنین در تاریخ ۲۰۲۳/۱۰/۲۵ در بیمارستان ابن‌سینا بستری شده بود.

 

بر اساس این گزارش شهید محمد ایمن الغزاوی (الحواوی) یکی از موسسان کتیبه جنین که به همراه برادرش «باسل» و «محمد ولید جلامنه» از فرماندهان کتائب القسام در جنین امروز در یکی از اتاق‌های بیمارستان ابن‌سینا ترور شد.

 

رژیم صهیونیستی نیز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که در عملیات مشترک ارتش، شاباک و پلیس بیمارستان سینا سه نیروی حماس را ترور کرده است و در توجیه حمله وحشیانه امروز به این بیمارستان مدعی شد که جلامنه قصد داشت بزودی یک عملیات مسلحانه ترتیب دهد و از بیمارستان به عنوان مخفی‌گاه خود استفاده می‌کرد.

 

وبگاه شبکه المیادین نوشت: بر اساس اطلاعات اولیه، این نیروهای اسرائیلی به طبقه سوم بیمارستان یورش بردند و سه جوان فلسطینی را با سلاح مجهز به صداخفه‌کن ترور کردند و بلافاصله از محل گریختند.

 

این در حالی است که همزمان، نیروهای اشغالگر، حملات گسترده‌ای را به مناطق مختلف کرانه باختری از جلمه شمال شهر الخلیل، شهرک عزون در شرق قلقیلیه، منطقه شرقی شهر نابلس، روستای ام صفا در غرب رام‌الله و ... انجام دادند و شماری از جوانان و آزادگان فلسطینی را به اسارت گرفتند./ فارس

ارسال نظر