تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

وزیر صهیونیست: توقف جنگ به معنای شکست قطعی اسرائیل است

وزیر صهیونیست: توقف جنگ به معنای شکست قطعی اسرائیل است در پی انتشار اخبار پذیرش طرح مبادله اسرا در نشست پاریس بتسلئیل سموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی و از مهم‌ترین متحدان نتانیاهو تحقق این توافق را شکست قطعی اسرائیل توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۴ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۶۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل بتسلئیل سموتریچ اعلام کرد، ما از طرح توافقنامه‌ای می‌شنویم که در چارچوب آن آتش بس دائم حکمفرما می‌شود، تحقق چنین امری به معنای شکست قاطع اسرائیل و به هدر رفتن خون تمامی نظامیان ما است، که در غزه کشته شدند.

گفتنی بعد از سخنان سموتریچ و تهدید‌های بن گویر در رابطه با خروج از ائتلاف در صورت وقوع چنین امری، روزنامه معاریو به نقل از نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد، ارتش اسرائیل از نوار غزه خارج نخواهد شد، نتانیاهو در مورد مبادله اسرا هم ادعا کرد، تل‌آویو با آزادی هزاران اسیر فلسطینی هم مخالف است.

این اخبار در حالی منتشر می‌شوند که رسانه‌های عبری زبان از پذیرش طرح میانجی‌ها توسط نمایندگان رژیم صهیونیستی خبر می‌دهند.

یسرائیل هیوم در خبری که امروز سه شنبه در تارنمای خود منتشر کرد نوشت: منابع اختصاصی ما اعلام کردند دیدی بارنیاع رئیس موساد، به همراه رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا سیا، نخست وزیر قطر و مدیر سرویس اطلاعات مصر پیش نویس توافقنامه را امضا کرده‌اند.

به نوشته یسرائیل هیوم، ارزیابی‌ها نشان می‌دهند که اگر جنگ بیش از دو ماه متوقف شود، احتمال آن که به طور کامل متوقف گردد هم بسیار زیاد است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار