جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد

وزیر صهیونیست: توقف جنگ به معنای شکست قطعی اسرائیل است

در پی انتشار اخبار پذیرش طرح مبادله اسرا در نشست پاریس بتسلئیل سموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی و از مهم‌ترین متحدان نتانیاهو تحقق این توافق را شکست قطعی اسرائیل توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۴ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۶۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل بتسلئیل سموتریچ اعلام کرد، ما از طرح توافقنامه‌ای می‌شنویم که در چارچوب آن آتش بس دائم حکمفرما می‌شود، تحقق چنین امری به معنای شکست قاطع اسرائیل و به هدر رفتن خون تمامی نظامیان ما است، که در غزه کشته شدند.

گفتنی بعد از سخنان سموتریچ و تهدید‌های بن گویر در رابطه با خروج از ائتلاف در صورت وقوع چنین امری، روزنامه معاریو به نقل از نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد، ارتش اسرائیل از نوار غزه خارج نخواهد شد، نتانیاهو در مورد مبادله اسرا هم ادعا کرد، تل‌آویو با آزادی هزاران اسیر فلسطینی هم مخالف است.

این اخبار در حالی منتشر می‌شوند که رسانه‌های عبری زبان از پذیرش طرح میانجی‌ها توسط نمایندگان رژیم صهیونیستی خبر می‌دهند.

یسرائیل هیوم در خبری که امروز سه شنبه در تارنمای خود منتشر کرد نوشت: منابع اختصاصی ما اعلام کردند دیدی بارنیاع رئیس موساد، به همراه رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا سیا، نخست وزیر قطر و مدیر سرویس اطلاعات مصر پیش نویس توافقنامه را امضا کرده‌اند.

به نوشته یسرائیل هیوم، ارزیابی‌ها نشان می‌دهند که اگر جنگ بیش از دو ماه متوقف شود، احتمال آن که به طور کامل متوقف گردد هم بسیار زیاد است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر