عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

هشدار وزیر اسرائیلی درباره فروپاشی کابینه نتانیاهو

در شرایطی که درخواست‌ها در اسرائیل برای برکناری بنیامین نتانیاهو تشدید شده، یک وزیر صهیونیست از احتمال فروپاشی کابینه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، پس از اینکه رسانه‌های اسرائیلی و غربی روز دوشنبه (دیروز) مدعی پیشرفت در مذاکرات مربوط به تبادل اسرای فلسطینی و اسرائیلی شدند، یک وزیر کابینه نتانیاهو روز سه شنبه بر احتمال فروپاشی کابینه تاکید کرد.

 

وزیر «وحدت ملی» اسرائیل چیلی تروپر هشدار داد اگر نتانیاهو از توافق قابل قبول برای آزادی «گروگان‌های حماس از غزه» امتناع کند، کابینه فرو می‌پاشد.

 

در روزهای اخیر و به دنبال ناکامی در آزادی اسرای اسرائیلی و تحقق هدف نابودی حماس در غزه، درخواست‌ها در اسرائیل برای برکناری نتانیاهو شدت گرفته است. بعد از تکرار ایده برکناری نتانیاهو توسط «یائیر لاپید» رهبر احزاب مخالف کابینه رژیم صهیونیستی، اخیرا بیش از ۴۰ فرمانده ارشد نظامی سابق و برخی از مقامات اطلاعاتی، رهبران تجاری و دیپلمات‌های اسرائیل خواستار «برکناری فوری» او شده‌اند.

 

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» در گزارش امروز خود نوشته که فشارها در اسرائیل برای نهایی کردن توافق با حماس «جهت آزادی ۱۳۶ گروگان» شدت گرفته است.

 

مشاور رسانه‌ای رئیس دفتر سیاسی حماس اعلام کرد که این جنبش به دنبال آتش‌بس دائمی است و به آتش‌بس موقت برای تبادل اسرا رضایت نخواهد داد.

 

تروپر وزیر کابینه اسرائیل گفت که «ما (برای آزادی اسرا) باید بهای سنگینی را بپردازیم اما توقف جنگ بهایی است که اسرائیل تمایلی به پرداخت آن ندارد. اگر توافقی وجود داشته باشد و نتانیاهو آن را امضا نکند، دولت را ترک خواهیم کرد. حتی اگر نتانیاهو را جایگزین کنیم، هدف از بین بردن حماس تغییر نخواهد کرد»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار