ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

مسکو: در تعاملات با ایران و کره شمالی هیچ‌چیزی نقض نمی‌شود

سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز چهارشنبه گفت که مسکو در روابط و همکاری‌هایی که با جمهوری اسلامی ایران و کره شمالی دارد، هیچکدام از تعهدات بین‌المللی‌اش را نقض نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 31
کد خبر: ۲۲۶۱۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، ادعاهای بی‌اساس و تکراری رسانه‌ها و مقامات غربی مبنی بر استفاده روسیه از تسلیحات ساخت کره شمالی و ایران در جنگ اوکراین، بار دیگر با واکنش مسکو مواجه شد.

 

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه فدراسیون روسیه امروز (چهارشنبه) گفت که مسکو در روابط و همکاری‌هایی که با جمهوری اسلامی ایران و کره شمالی دارد، هیچکدام از تعهدات بین‌المللی‌اش را نقض نکرده است.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، زاخارووا در این‌باره توضیح داد: «روسیه در تعاملات با ایران و کره شمالی، هیچ چیزی را نقض نمی‌کند. ما روابطمان [با این دو کشور] را بر مبنای تعامل دوجانبه، احترام متقابل و منفعت دو طرف توسعه می‌دهیم».

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا استفاده احتمالی روسیه از تسلیحات یا تجهیزات نظامی ساخت کره شمالی و ایران در جنگ اوکراین ناقض قوانین و تعهدات بین‌المللی است، تاکید کرد: «ما هیچکدام از تعهدات بین‌المللی خود را نقض نکردیم، تمام».

 

طبق این گزارش، سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین افزود: «کاری که ما انجام می‌دهیم و اینکه چگونه و چرا آن را انجام می‌دهیم، در واقع یک موضوع کاملا خصوصی در روابط ما با دیگر کشورها است».

 

پیش از این نیز «نیکلای پاتروشف» دبیر شورای امنیت ملی روسیه در بیانیه‌ای مشترک با همتای ایران خود ضمن اشاره به بهبود روابط با تهران در تمام زمینه‌ها، گفت که دو طرف روی اجرای کاربردی توافقات دوجانبه تمرکز کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار