مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

لزوم برخورد ضربتی با پوشاک قاچاق

لزوم برخورد ضربتی با پوشاک قاچاق دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک با اشاره به لزوم برخورد با پوشاک قاچاق، گفت: این نباشد که کالایی که کشف و ضبط می شود بعداً حکم تبرئه بگیرد بلکه باید یا معدوم شوند یا کاملا حکم قضایی بگیرند و دیگر به چرخه عرضه برنگردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 31
کد خبر: ۲۲۶۱۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛سعید غدیری در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه صنعت پوشاک متأثر از حجم زیادی از قاچاق پوشاک است که به زعم بخش خصوصی بالغ بر سه میلیارد دلار حجم این قاچاق از یک بازار حدود 9 میلیارد دلاری است، گفت: براساس این آمار بیش از یک سوم بازار پوشاک ما تحت تاثیر قاچاق است که ماهیت این کالای قاچاق عمدتا استوک است .

 

وی افزود: استوک کالایی است که از رده خارج برندهای خارجی یا تولیدکنندگان بین المللی است البته در روند قاچاق کالاهای مانده و از فصل گذشته را می‌فرستند این کالاها عمدتا اجازه فروش ندارند اما به صورت غیرقانونی عرضه می‌شوند .

 

دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک تصریح کرد: در بازارهای غیررسمی متاسفانه ایران در مقصد مافیاهای بین المللی پوشاک قرار دارد، این پوشاک بعضا از لحاظ بهداشتی هم ایراد دارند و حتی دسته دوم هستند.

 

وی با اعلام اینکه این کالاها بخش بازار داخلی را خیلی تحت تاثیر قرار داده است ، گفت: بعد از کرونا هم این موضوع تشدید شده است و امروز به زعم تولیدکنندگان بازار پوشاک حتی از دوره کرونا هم خرابتر است امسال سالی هست که هوا آنطور که باید سرد نشد تولیدکنندگان ما نتوانستند محصولاتشان را به بازار عرضه کنند نقدینگی‌شان در قالب کالا روی دستشان مانده است بنابراین قدرت اینکه برای فصل آتی تولید کنند از دست رفته و از آن طرف بازار نیر اشباع شده است.

 

غدیری اضافه کرد: بخش خصوصی بابت این جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق بسیار تلاش کرد از طرف دفتر مقام معظم رهبری که ایشان هم خوشبختانه مساعدت فرمودند دستگاه‌ها را به خط کردن و برخوردهایی در سطح عرضه از طرف ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارزو پلیس امنیت اقتصادی فراجا اتفاق افتاده است که قابل تقدیر است .

 

وی اضافه کرد: البته برخوردها در کل کشور از اوایل دی ماه و در تهران از 25 دی ماه یکی دو هفته هست آغاز شده کمی زمان بر است تا جا بیفتد در فضای مجازی قطعاً باید این اتفاق بیفتد اما نکته مهم اینجاست پیج‌های مجازی محملی برای عرضه غیرقانونی کالاها شده است و در همین حد هم اگر استمرار پیدا کند می‌توانیم امید داشته باشیم که تولیدکنندگان داخلی بتوانند کالاهایشان را به مردم عرضه کنند . کالاهای اصل و با کیفیت و اورجینال را به دست مردم برسانند به هرحال اگر بازار رونق خودش را بخصوص بازار شب عید پیدا کند تولیدکنندگان و اشتغال کشورمان در این حوزه حفظ می شود.

 

وی گفت: امیدوارم که این برخوردها به شکل مستمر و موثر و مستقیم ادامه پیدا کند ، البته برخوردها استمرارش منوط به این خواهد بود که این قاچاقی که اظهار می‌شود فرضا در این هفته 40 ، 50 و 70 میلیارد در کل کشور کشف و ضبط شده حتما حکم قضایی بگیرند این نباشد که کالایی که کشف و ضبط می شود بعداً حکم تبرئه بگیرد بلکه باید یا معدوم شوند یا کاملا حکم قضایی بگیرند و دیگر به چرخه عرضه برنگردند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار