وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

مسعود رجوی در عربستان مرده ؟!

مسعود رجوی در عربستان مرده ؟! «علی حسین نژاد» مترجم قدیمی و سابق در بخش روابط خارجی سازمان منافقین (مجاهدین خلق) و سرکردگانش در عراق تأکید کرد که سازمان منافقین به دلیل حالت های جدایی از این سازمان در آستانه فروپاشی است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 17
کد خبر: ۲۲۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر ، «علی حسین نژاد» مترجم قدیمی و سابق در بخش روابط خارجی سازمان منافقین (مجاهدین خلق) و سرکردگانش در عراق تأکید کرد که سازمان منافقین به دلیل حالت های جدایی از این سازمان در آستانه فروپاشی است.
وی تأکید کرد که سازمان منافقین از فاش شدن پرونده حقوقی اش و حجم نقض حقوق بشر که مرتکب شده است به شدت می ترسد.


حسین نژاد که جنایت های سازمان تروریستی منافقین را رصد می کند در پاسخ به پرسشی درباره ارائه این سازمان به عنوان جایگزین نظام حاکم بر ایران گفت: این ها همه توهم و سخره برانگیز است و نشان دهنده یأس سازمان است. این سازمان پایگاه مردمی خود را داخل و خارج از ایران از دست داده است.

 

وی به دلیل جدایی خود از سازمان منافقین اشاره کرد و افزود: من از سازمان به این دلیل جدا شدم که این سازمان از یک سازمان سیاسی ضد امپریالیسم و دشمن آمریکا بر اساس استراتژی سازمان که موسسان آن در دوران رژیم شاه تدوین کردند به گروهی تبدیل شد که در خدمت امپریالیسم به رهبری آمریکا شده است.

 

علی حسین نژاد در پاسخ به پرسشی درباره «مسعود رجوی» رهبر منافقین که از سال 2003 تا کنون ناپدید شده است نیز گفت: سازمان منافقین اخیرا در کنفرانسی که به مناسبت 55 امین سال تأسیس اش برگزار کرد به مرگ مسعود رجوی اذعان کرد.

 

وی تأکید کرد: رجوی به عربستان فرار کرد و در همین کشور مرد.

حسن نژاد در این گفت و گو تصریح کرد: بی تردید مسعود رجوی به عربستان فرار کرد و در آن جا مُرد. اگر این چنین نبود یک مسئول عربستانی در سال 2017 در جریان کنفرانس سازمان منافقین در پاریس مرگ مسعود رجوی را اعلام نمی کرد.

 

در جولای 2016 «ترکی الفیصل» رئیس اسبق سازمان اطلاعات عربستان در سخنرانی اش در کنفراس سازمان منافقین در پاریس به مرگ مسعود رجوی اشاره کرد. وی چندین بار در اشاره به مسعود رجوی کلمه «مرحوم» را تکرار کرد.

 

وی درباره دلیل پنهانکاری درباره مرگ مسعود رجوی نیز گفت: سازمان منافقین مرگ وی را از بیم فروپاشی سازمان و جدایی های در صفوف سرکردگانش، درباره مرگ مسعود رجوی پنهانکاری می کند.

 

شایان ذکر است که از سال 2003 هیچ گونه اطلاعاتی درباره مکان اقامت مسعود رجوی منتشر نشده است. وی از زمان ورود نیروهای آمریکایی به عراق حتی در هیچ گونه فیلمی ظاهر نشده و هیچ گونه نوار صوتی از خود بیرون نداده است؛ امری که زمینه را برای تقویت احتمال مرگش مهیا می کند.

منبع : جماران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار