کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

پوتین: هواپیمای اسرای اوکراینی با موشک آمریکایی ساقط شد

رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد سقوط هواپیمای حامل اسرای اوکراینی در مرز ۲ کشور به دلیل اصابت موشک‌های سامانه آمریکایی پاتریوت بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 31
کد خبر: ۲۲۶۲۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز چهارشنبه اعلام کرد هواپیمای ترابری نظامی «ایلیوشین ایل-۷۶» روسیه که هفته گذشته سقوط کرد، با سامانه موشکی پاتریوت ساخت آمریکا هدف گرفته شده است.

پاتریوت یکی از انواع سامانه‌های تسلیحاتی است که با آغاز جنگ اوکراین، ایالات متحده در اختیار اوکراین قرار داده است.

به گفته پوتین، روسیه خواستار تحقیقات بین‌المللی در این باره است و در این میان، مسکو همچنان به تبادل اسرا با کی‌یف ادامه خواهد داد.

چهارشنبه گذشته وزارت دفاع روسیه از سقوط یک هواپیمای ترابری نظامی «ایلیوشین ایل-۷۶» روسیه حامل ده‌ها اسیر جنگی اوکراینی در منطقه بلگورود خبر داد.

بر اساس بیانیه وزارت دفاع روسیه، این هواپیما حامل ۶۵ نیروی اوکراینی اسیرشده، ۶ خدمه و سه نیروی روس بود که اسرای جنگی را همراهی می‌کردند.

خبرگزاری تاس پیش‌تر گزاش داد که نتایج بررسی جعبه سیاه هواپیما نشان می‌دهد که این هواپیما بر اثر اصابت موشک سقوط کرده است.

یک منبع امنیتی روسیه به خبرگزاری تاس گفت: «داده‌های جعبه سیاه هر فرضیه دیگری را درباره سانحه این هواپیما نقض و تایید می‌کند که هواپیما به دلیل اصابت جسم خارجی سقوط کرده است. به بیان دیگر، واضح است که هواپیما را در هوا هدف گرفته‌اند».

رئیس‌جمهور روسیه پیش‌تر اظهار کرد که بی‌شک این هواپیما توسط نیرو‌های اوکراین ساقط شده است؛ اما کی‌یف هنوز این اظهارات را تایید یا تکذیب نکرده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر