بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان

حمله موشکی حزب‌الله به مقر فرماندهی رژیم صهیونیستی

حزب‌الله لبنان از چند حمله موشکی به مواضع رژیم صهیونیستی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 27
کد خبر: ۲۲۵۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حزب‌الله لبنان اعلام کرد: تجهیزات جاسوسی رژیم صهیونیستی در پایگاه «الناقوره» را با سلاح مناسب هدف قرار دادیم و به این پایگاه خسارت وارد کردیم.

حزب الله همچنین اعلام کرد که مقر فرماندهی سری رژیم صهیونیستی در پادگان «زبدین» واقع در مزارع اشغالی شبعا را با موشک «فلق ۱» هدف قرار داده است.

به گزارش المیادین، در بیانیه حزب‌الله آمده است که چند نیرو‌های صهیونیستی در این حمله موشکی زخمی شدند.

حزب‌الله لبنان در بیانیه دیگری نیز اعلام کرد که تجمع نظامیان دشمن صهیونیستی در پادگان «شومیرا» را هدف حمله موشکی قرار داده است.

حزب‌الله لبنان بعد از ظهر جمعه نیز با چند موشک «کاتیوشا» پایگاه مهم «معالیه گولان» را هدف قرار داد.

یک روز پس از آغاز تجاوزات رژیم اشغالگر به نوار غزه از هفتم اکتبر، حزب‌الله لبنان اولین طرف در محور مقاومت بود که با انجام حملاتی به شمال فلسطین اشغالی، رسما به عملیات طوفان الاقصی ملحق شد و پس از آن مرز‌های لبنان و سرزمین‌های اشغالی فلسطین به صورت روزانه و تقریبا ۲۴ ساعته صحنه تبادل آتش میان حزب‌الله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی بوده است.

رسانه‌های عبری گزارش داده‌اند از زمان آغاز نبرد طوفان الاقصی و شلیک موشک از جنوب لبنان، چندین افسر و نظامی صهیونیست کشته و ده‌ها پایگاه نظامی آن‌ها توسط حزب‌الله هدف گرفته شده است و به همین دلیل کابینه تندرو «بنیامین نتانیاهو» مجبور به تخلیه هزاران شهرک‌نشین از شمال فلسطین اشغالی شد و تعدادی از شهرک‌نشینان هم خودشان از منطقه فرار کردند.

اخیرا رسانه‌های عبری فاش کردند که این شهرک‌نشینان صهیونیست حاضر به بازگشت به خانه‌هایشان نیستند و می‌گویند که کابینه نتانیاهو توجهی به سرنوشت آن‌ها نداشته و آن‌ها را رها کرده است.

«سید حسن نصرالله»، دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز در سخنرانی اخیر خود گفت: «ما را با تیپ‌های خسته، شکست‌خورده و هراسان در شمال غزه تهدید می‌کنند؛ به شما می‌گوییم که خیلی خوش آمدید. کسی که باید از جنگ بترسد، اسرائیل و کابینه و شهرک‌نشینان آن هستند. ۹۹ روز است که ما آماده جنگ هستیم و از آن نمی‌ترسیم و بدون سقف و محدودیت و قید و شرط مبارزه می‌کنیم.» / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار