دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

روز ۱۲۰ طوفان‌الاقصی/ ده‌ها شهید و زخمی در حمله به منازل مسکونی غزه

تداوم حمله‌های هوایی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و اوضاع وخیم آوارگان فلسطینی در این باریکه از جدیدترین اخبار مربوط به فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 03
کد خبر: ۲۲۶۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر. در حالی که حمله‌های وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه سراسر نوار غزه طی بامداد و صبح امروز ادامه داشته و ده‌ها شهید و زخمی برجای گذاشته است نیروهای مقاومت در نوار غزه و کرانه باختری تلاش کردند عناصر صهیونیست را هدف قرار دهند.

 

حمله‌های رژیم صهیونیستی به نوار غزه و جنوب لبنان

خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد که جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی طی بامداد و صبح امروز بخش‌های مختلف نوار غزه را هدف حمله‌های وحشیانه خود قرار دادند.

 

بر اساس این گزارش، بخش‌های شرقی شهر خان یونس واقع در جنوب نوار غزه توسط جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بمباران شدند.

 

در جریان بمباران یک منزل مسکونی در شرق شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه دست کم ۱۴ فلسطینی به شهادت رسیده و ده‌ها تن دیگر زخمی شدند.

 

منطقه قیزان النجار واقع در جنوب غرب شهر خان یونس نیز شاهد حمله‌های وحشیانه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بوده است.

 

از سوی دیگر در ادامه تجاوزات ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان توپخانه این رژیم بامداد امروز منطقه‌ها نزدیک به الضیره، یارین و علما الشعب را هدف حمله‌های خود قرار داد.

 

منطقه مرزی بلیدا در جنوب لبنان نیز هدف یک حمله هوایی از سوی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

 

هدف قرار گرفتن صهیونیست‌ها در جنوب غزه

از سوی دیگر نبرد نیروهای فلسطینی با عناصر اشغالگر در محورهای مختلف نوار غزه ادامه دارد.

 

گردان‌های المجاهدین اعلام کرد که نیروهای وابسته به این گردان‌ها موفق شدند یک عملیات علیه عناصر صهیونیست در جنوب غرب شهر غزه انجام دهند.

 

نیروهای مقاومت در این عملیات مواضع و محل تجمع نظامیان صهیونیست را با خمپاره هدف قرار دادند.

 

برجای ماندن ده‌ها شهید و زخمی در حمله به منازل مسکونی غزه

بر اساس اعلام گردان‌های المجاهدین در این عملیات ضدصهیونیستی تعدادی از عناصر دشمن به هلاکت رسیده و یا زخمی شدند.

 

منفجر کردن یک مسجد توسط اشغالگران برای تفریح!

این در حالی است که فعالان در فضای مجازی یک کلیپ ویدئویی را منتشر کردند که نشان می‌دهد نظامیان صهیونیست تا چه حد وحشی و وقیح هستند.

 

در این کلیپ ویدئویی که توسط یک نظامی صهیونیست اوکراینی الاصل منتشر شده، لحظه منفجر کردن مسجد تمیم الداری در بیت لاهیا واقع در شمال نوار غزه به تصویر کشیده شده است.

 

شبکه الجزیره گزارش داد که بر اساس این کلیپ ویدئویی مسجد مذکور پیشتر توسط جنگنده‌های رژیم صهیونیستی تخریب شده بود اما نظامیان صهیونیست برای سرگرمی و تفریح مجدداً آن را منفجر کردند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار