شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

کاخ الیزه: ماکرون به تلاش‌های دیپلماتیک در خلیج فارس ادامه می‌دهد

فرانسه اعلام کرده که به تلاش‌های تنش‌زدا برای فرو نشان دادن بحران در خلیج فارس ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۷ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 17
کد خبر: ۲۲۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر ، فرانسه سه شنبه بار دیگر بر تداوم تلا‌ش‌های دیپلماتیک جهت تنش زدایی در خلیج فارس تاکید کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس» کاخ الیزه سه شنبه اعلام کرد که «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه از تلاش‌های دیپلماتیک در این زمینه دست نخواهد کشید.

 

گفته می‌شود فرانسه پیش از شرکت ماکرون در مجمع عمومی سازمان ملل در آمریکا، به تلاش‌های غیر علنی خود در این زمینه ادامه می‌دهد.

 

این در حالی است که «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه نیز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران در «قاهره» پایتخت مصر تصریح کرد ، پاریس هیچ شواهدی در اختیار ندارد که نشان دهد پهپادها از چه محلی به سمت تاسیسات نفتی عربستان پرتاب شده است.

 

واکنش وزیر خارجه فرانسه در حالی مطرح شده است که گمانه‌زنی‌ها و ادعاهای مختلفی درباره منشأ حمله به تاسیسات نفتی آرامکوی» عربستان مطرح شده و آمریکا به ویژه سعی دارد این حمله را ایران نسبت دهد.

 

معاون رئیس جمهوری آمریکا در همین زمینه طی سخنانی در یکی از اندیشکده‌های این کشور به دفاع از منافع آمریکا در منطقه و متحدان این کشور اشاره کرد.

 

«مایک پنس» معاون رئیس جمهوری آمریکا اظهار داشت، اگر ایران این حمله را برای اعمال فشار به رئیس جمهور آمریکا به منظور کاستن ازفشار حداکثری انجام داده، بداند که شکست خواهد خورد.

منبع : فارس

ارسال نظر