عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

کاخ الیزه: ماکرون به تلاش‌های دیپلماتیک در خلیج فارس ادامه می‌دهد

کاخ الیزه: ماکرون به تلاش‌های دیپلماتیک در خلیج فارس ادامه می‌دهد فرانسه اعلام کرده که به تلاش‌های تنش‌زدا برای فرو نشان دادن بحران در خلیج فارس ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۷ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 17
کد خبر: ۲۲۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر ، فرانسه سه شنبه بار دیگر بر تداوم تلا‌ش‌های دیپلماتیک جهت تنش زدایی در خلیج فارس تاکید کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس» کاخ الیزه سه شنبه اعلام کرد که «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه از تلاش‌های دیپلماتیک در این زمینه دست نخواهد کشید.

 

گفته می‌شود فرانسه پیش از شرکت ماکرون در مجمع عمومی سازمان ملل در آمریکا، به تلاش‌های غیر علنی خود در این زمینه ادامه می‌دهد.

 

این در حالی است که «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه نیز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران در «قاهره» پایتخت مصر تصریح کرد ، پاریس هیچ شواهدی در اختیار ندارد که نشان دهد پهپادها از چه محلی به سمت تاسیسات نفتی عربستان پرتاب شده است.

 

واکنش وزیر خارجه فرانسه در حالی مطرح شده است که گمانه‌زنی‌ها و ادعاهای مختلفی درباره منشأ حمله به تاسیسات نفتی آرامکوی» عربستان مطرح شده و آمریکا به ویژه سعی دارد این حمله را ایران نسبت دهد.

 

معاون رئیس جمهوری آمریکا در همین زمینه طی سخنانی در یکی از اندیشکده‌های این کشور به دفاع از منافع آمریکا در منطقه و متحدان این کشور اشاره کرد.

 

«مایک پنس» معاون رئیس جمهوری آمریکا اظهار داشت، اگر ایران این حمله را برای اعمال فشار به رئیس جمهور آمریکا به منظور کاستن ازفشار حداکثری انجام داده، بداند که شکست خواهد خورد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار