عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

محکومیت حمله آمریکا به سوریه و عراق از سوی حماس

حماس ضمن محکومیت شدید حمله بامدادی آمریکا به سوریه و عراق، این حمله را اقدامی تنش‌زا و خطرناک خواند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 03
کد خبر: ۲۲۶۵۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، بعدازظهر امروز (شنبه)، حمله آمریکا به عراق و سوریه را به‌شدت محکوم کرد.

 

ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) بامداد امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد که در واکنش به کشته شدن ۳ نظامی این کشور در حمله به پایگاه «برج-۲۲» در مرز سوریه و اردن حملاتی را به مواضع گروه‌های عراقی در خاک سوریه و عراق انجام داده است.

 

حماس این حمله را «تنشی خطرناک»،‌ «تعرض به حاکمیت دو کشور عربی»، «تهدیدی برای امنیت این دو کشور و ثبات منطقه» و همچنین آن را «در خدمت برنامه‌های توسعه‌طلبانه اشغالگران» و «سرپوش نهادن بر جنایت‌های هولناک اسرائیل علیه مردم فلسطین در نوار غزه» دانست.

 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در عین حال دولت آمریکا را مسئول تبعات این تجاوز دانست و تاکید کرد که منطقه تنها زمانی شاهد صلح و ثبات خواهد بود که تجاوزات صهیونیستی، کشتار جمعی و پاکسازی نژادی مردم فلسطین و اشغالگری نازیستی خاک فلسطین و خاک کشورهای عربی پایان یابد.

 

حماس گفت که تحقق این هدف مستلزم آن است که واشنگتن در سیاست‌های متجاوزانه خود تجدیدنظر کند و به حاکمیت و منافع کشورهای عربی احترام بگذارد./ فارس

ارسال نظر