سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا

بنی گانتس: پیروز انتخاباتیم/ کار نتانیاهو تمام است

بنی گانتس: پیروز انتخاباتیم/ کار نتانیاهو تمام است «بنی گانتس» رهبر حزب آبی- سفید، این حزب را پیروز انتخابات خوانده و گفت که حزب لیکود به رهبری «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم شکست خورده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 18
کد خبر: ۲۲۶۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنی گانتس رقیب اصلی نتانیاهو در انتخابات بلافاصله پس از نتایج اولیه انتخابات در جمع هوادارانش گفت: منتظر نتایج نهایی خواهیم بود، اما به نظر می رسد مأموریت‌مان را محقق کردیم و به لطف شما، ائتلاف آبی و سفید به عنوان یک قدرت سیاسی اسرائیل باقی خواهد ماند.

 

گانتس افزود: یک مسیر طولانی و دشوار را طی کردیم، مأموریت سختی داشتیم و طبق نتایج موجود، نتانیاهو به خواسته اش نرسیده است و از سوی دیگر ثابت کردیم، اندیشه آبی و سفید کاملا موفقیت آمیز عمل کرده است.

 

"یائیر لاپید" رهبر حزب "یش عتید" رژیم صهیونیستی که با حزب آبی و سفید ائتلاف کرده است، پیشتر گفته بود: امروز اسرائیلی ها بهتر از سیاستمداران ظاهر شدند، تندروهای یهودی نتوانستند به کنست راه پیدا کنند یا تعدادشان در پارلمان بسیار کم است، ارزش های اسرائیلی محور سیاست تل آویو خواهد بود، هرچند با یک روند طولانی و پیچده رو به رو هستیم.

 

رهبر ائتلاف آبی و سفید افزود: امروز روند اصلاحات جامعه اسرائیل کلید می خورد و آن چه موجب نگرانی است، چالش های امنیتی نیست بلکه شکاف هایی است که در جامعه اسرائیل وجود دارد و باید آن را مرتفع کرد.

 

او اضافه کرد، با حزب "گیشر" و اردوگاه دمکراتیک" و "اویگدور لیبرمن" رهر حزب اسرائیل خانه ماست" تماس داشته است و به دنبال آن است که با تمامی جریان های سیاسی صحبت کند.

 

گانتس همچنین گفت که با "ایمن عوده" رهبر فهرست مشترک احزاب عرب که تاکنون موفق به کسب ۱۳ تا ۱۵ کرسی شده، تماس گرفته و وی برای برگزاری جلسه ای مشترک به منظور بررسی شرایط موافقت کرده است.

 

پیش از این نیز، "احمد الطیبی" از اعضای فهرست مشترک احزاب عرب خطاب به رهبر حزب لیکود گفت: دوران نتانیاهو به سرآمده است و او یا باید به خانه برگردد و یا به زندان برود.

 

رسانه های صهیونیستی آمارهای مختلفی را از پیشتاز انتخابات کنست ارائه کرده اند، بطوری که تا لحظه تنظیم این خبر، رادیو و تلویزیون رسمی اسرائیل (کان) گزارش داد، حزب آبی و سفید، ۳۲ کرسی و حزب لیکود ۳۱ کرسی را بدست آورده اند.

 

اما شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی، شمار کرسی های حزب آبی و سفید و لیکود را ۳۲ کرسی اعلام کرد.

 

این درحالی است که شبکه ۱۳ رژیم صهیونستی، فاصله میان حزب گانتس و نتانیاهو را دو کرسی دانسته و اعلام کرد که لیکود تنها ۳۰ کرسی را بدست آورده است.

 

حزب لیکود به رهبری نتانیاهو در انتخابات ۲۰ فروردین ماه ۳۶ کرسی را به دست آورد؛ درحالی که حزب آبی و سفید با یک کرسی کمتر، در جایگاه دوم قرار گرفت.

 

به دنبال شکست نتانیاهو در تشکیل کابینه، انتخابات کنست روز سه شنبه ۱۷ سپتامبر (۲۶ شهریورماه) برگزار شد.


نتانیاهو در روز انتخابات بر خلاف قوانین همچنان به تبلیغ خود در شبکه های اجتماعی ادامه داده و حتی چندین بار با شبکه های تلویزیونی مصاحبه تبلیغاتی داشته است.

 

انتشار تخلفات انتخاباتی نتانیاهو 

 

بر اساس این گزارش، نتانیاهو در روز انتخابات حتی بر خلاف قوانین در صفحه توییتر خود طرفداران را برای رأی دادن تشویق می کرده است.

 

طبق قانون رژیم اشغالگر قدس، مبارزات و تبلیغات انتخاباتی در رادیو و تلویزیون باید ساعت هفت بعد از ظهر، یک روز مانده به انتخابات به پایان برسد.

 

با این وجود نتانیاهو در روز انتخابات با شبکه رادیویی Kol Chai مصاحبه داشته است. وی همچنین به طور مستقیم در فیس بوک هواداران را به رأی دادن تشویق می کرد.

 

روزنامه تایمز اسرائیل نیز در شماره روز چهارشنبه خود نوشت: شبکه فیس‌بوک به خاطر تخلفات نتانیاهو صفحه اجتماعی وی را به صورت موقت مسدود کرده است.

 

سخنان گانتس همزمان با آن صورت می گیرد که در پارلمان رژیم صهیونیستی حزب کسب کننده اکثریت آرا باید با تشکیل ائتلاف با احزاب همسو تعداد کرسی ها را به حداقل ۶۱ کرسی افزایش دهد. معمولا در انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی حزب پیروز انتخابات نمی تواند حد نصاب ۶۱ کرسی را برای آغاز کار پارلمان کسب کند و مجبور به تشکیل ائتلاف با احزاب دیگر است.

 

در صورت تحقق این نتیجه، هیچ‌یک از احزاب از ۶۱ کرسی لازم برای تشکیل کابینه برخوردار نخواهند بود و باید ائتلاف تشکیل دهند.

 

نتانیاهو در نخستین نطق خود بعد از اعلام نتایج این نظرسنجی‌ها شکست را نپذیرفت، اما اعلام پیروزی هم نکرد.

 

نتانیاهو گفت اسرائیل نیاز به یک «دولت صهیونیست قوی» دارد. او گفت برای جلوگیری از تشکیل «دولت غیرصهیونیست» تلاش خواهد کرد دولت تشکیل دهد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار