زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

ایران حملات هوایی و موشکی اخیر آمریکا و انگلیس به یمن را شدیدا محکوم کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران امروز حملات هوایی و موشکی دیشب آمریکا و انگلیس به یمن را شدیدا محکوم کرد و تداوم این اقدامات خودسرانه را تهدیدی نگران کننده برای صلح و امنیت بین‌المللی خواند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 04
کد خبر: ۲۲۶۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، حملات هوایی و موشکی شب گذشته آمریکا و انگلیس به یمن با واکنش ایران مواجه شد.

 

در همین ارتباط ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (یکشنبه) ۱۵ بهمن ماه حملات هوایی و موشکی شب گذشته آمریکا و انگلیس به شهرها و مناطق مختلفی در یمن را به شدت محکوم کرد.

 

وزارت دفاع آمریکا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند که آمریکا و انگلیس با حمایت استرالیا، کانادا، دانمارک، هلند، نیوزیلند و بحرین به اهداف حوثی‌ها در یمن حمله کرده‌اند.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن هم در این باره اعلام کرد که آمریکا و انگلیس در ساعات گذشته ۴۸ حمله هوایی به یمن انجام داده‌اند شامل: ۱۳ حمله به صنعا، ۹ حمله به استان حدیده، ۱۱ حمله به استان تعز، ۷ حمله به استان بیضاء، ۷ حمله به استان حجه و یک حمله به استان صعده.

 

کنعانی این حملات را نقض مکرر حاکمیت و تمامیت ارضی یمن و نقض فاحش حقوق بین الملل توسط آمریکا و انگلیس خواند و گفت که تداوم اینگونه اقدامات خودسرانه، یک ماجراجویی آشکار و تهدیدی نگران کننده برای صلح و امنیت بین‌المللی است.

 

وی ماجراجویی‌های نظامی آمریکا و انگلیس در حمله نظامی به کشورهای منطقه را ادامه سیاست و رویکرد اشتباه این دو کشور در استفاده از رویکرد نظامی گری برای پیشبرد اهداف نامشروع آنان در منطقه خواند و گفت که این ماجراجویی‌های نظامی تعارض کاملا آشکاری با ادعاهای مکرر واشنگتن و لندن دارد که می‌گویند خواستار گسترش جنگ و درگیری در منطقه نیستند.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: آمریکا و انگلیس در تداوم حمایت تمام عیار خود از جنایات جنگی رژیم صهیونیستی، با اقدامات نظامی خود در سطح منطقه، در حال دامن زدن به هرج و مرج، بی نظمی، ناامنی و بی‌ثباتی با هدف ایجاد فضای تنفسی برای این رژیم جنایت پیشه و متهم به نسل‌کشی فلسطینی‌ها هستند و بی تردید جامعه بین‌المللی برای پاسخگو کردن آمریکا و انگلیس مسؤولیت دارد.

 

محمد البخیتی عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در واکنش به حملات جدید آمریکا و انگلیس علیه این کشور اعلام کرد که عملیات‌ نیروهای مسلح یمن علیه رژیم صهیونیستی تا پایان تجاوز به غزه ادامه خواهد داشت./ فارس

ارسال نظر