دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

این فارغ‌التحصیلان می‌توانند در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، آموزگار ابتدایی شوند

معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: داوطلبان دارای مدرک کارشناسی تربیت بدنی و علوم ورزشی می‌توانند در آزمون استخدامی آموزش‌و‌پرورش متقاضی مشاغل آموزگار ابتدایی و دبیر آمادگی دفاعی شوند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 04
کد خبر: ۲۲۶۷۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، ثبت‌نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش برای سال 1403 آغاز شده است.

 

آخرین مهلت ثبت‌نام در این آزمون تا روز یکشنبه 15 بهمن 1402 است.

 

این آزمون برای رشته‌های شغلی آموزگاری، دبیری و هنرآموزی به‌شرح ذیل برگزار خواهد شد:

1 ـ رشته‌های شغلی آموزگاری در روز جمعه 18 اسفندماه سال 1402

2 ـ رشته‌های شغلی دبیری و هنرآموز در روز جمعه 28 اردیبهشت‌ماه سال 1403.

 

در آزمون استخدام رشته‌های شغلی آموزگاری، 28 هزار آموزگار برای مدارس ابتدایی استخدام خواهند شد.

 

صادق ستاری‌فرد؛ معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: با پیگیری معاونت تربیت‌بدنی و سلامت و مرکز نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش و با موافقت سازمان اداری و استخدامی، داوطلبان دارای مدرک «کارشناسی تربیت‌بدنی و علوم ورزشی» می‌توانند در آزمون استخدامی آموزش و پرورش متقاضی مشاغل «آموزگار ابتدایی» و «دبیر آمادگی دفاعی» شوند./ تسنیم

ارسال نظر