وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

فواد حسین: اجازه نمی‌دهیم خاک عراق عرصه تسویه حساب شود

وزیر خارجه عراق امروز یکشنبه بار دیگر تاکید کرد دولت اجازه نمی‌دهد خاک این کشور عرصه تسویه حساب میان کشور‌های متخاصم شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 04
کد خبر: ۲۲۶۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «فواد حسین» وزیر خارجه عراق با سفرای کشور‌های اتحادیه اروپا، کانادا، برزیل و استرالیا در بغداد دیدار کرد.

در این دیدار درباره حملات آمریکا علیه عراق، هدف قرار دادن نیرو‌های امنیتی عراق و اماکن غیرنظامی در منطقه عکاشات و القائم که منجر به خسارات جانی و مادی قابل توجهی شد، گفتگو شد.

به نقل از کانال خبری الشرق، وزیر خارجه عراق در این دیدار گفت کشورش مکانی برای ارسال پیام و نمایش قدرت بین مخالفان نیست و بغداد اجازه نمی‌دهد خاک این کشور عرصه تسویه حساب میان کشور‌های متخاصم شود.

ستاد فرماندهی تروریستی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) بامداد شنبه اعلام کرد در پاسخ به کشته شدن سه نظامی خود در حمله هفته گذشته به پایگاه این کشور در خاک اردن، مواضعی را در سوریه و عراق هدف قرار داده است.

سنتکام مدعی هدف قرار دادن ۸۵ موضع در این تجاوزات شد.

فواد حسین ادامه داد: دولت عراق مسئولیت حفاظت از نمایندگی‌های دیپلماتیک و مستشاران خارجی را بر عهده دارد. آسیب رساندن به آن‌ها نیز حمله به حاکمیت عراق و خارج از چارچوب سیاست کاری دولت محسوب می‌شود.

او تصریح کرد کمیته مشترک نظامی باید برای دستیابی به تفاهم در خصوص حضور نظامی مستشاری آمریکا و کشور‌های ائتلاف مجددا به میز مذاکره بازگردد.

وزیر خارجه عراق در این دیدار بر لزوم پایان دادن به درگیری منطقه، برقراری آتش‌بس در نوار غزه و کنار گذاشتن گزینه‌های نظامی به منظور ممانعت از بروز تشدید در منطقه تاکید کرد.

«توماس سایلر» رئیس هیأت اتحادیه اروپا در بغداد هم آمادگی اتحادیه را برای حمایت از ثبات عراق و تلاش برای برقراری امنیت و صلح در منطقه ابراز کرد. / ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار