طرح الزام بازگشت خانواده مسئولان از خارج از کشور به جا رسید؟-راهبرد معاصر
رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه جلیلی:‌ خون اسماعیل هنیه مهر پایانی بر عمر رژیم صهیونیستی است دولت برای شهادت «اسماعیل هنیه» ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

طرح الزام بازگشت خانواده مسئولان از خارج از کشور به جا رسید؟

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفتگویی به بررسی آخرین وضعیت طرح دو فوریتی الزام بازگشت خانواده مدیران و مسئولان از خارج از کشور پرداخته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 18
کد خبر: ۲۲۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ 27 مرداد 1398 بود که حسین نقوی‌حسینی سخنگوی فراکسیون ولایی از تدوین طرحی دوفوریتی برای الزام بازگشت اعضای خانواده‌های مدیران و مسئولان جمهوری اسلامی به کشور در مجلس خبر داد. به نوعی می‌توان گفت که این طرح در ادامه طرح دوتابعیتی‌ها برای حفظ مصالح و منافع کشور است تا راه‌های سوءاستفاده دشمنان بسته شود.

 

اکنون سیدحسین نقوی حسینی در گفتگویی با مهر به بررسی آخرین وضعیت طرح یاد شده پرداخته است. وی با اشاره به آخرین وضعیت بررسی طرح دو فوریتی الزام بازگشت خانواده مدیران و مسئولان از خارج از کشور، اظهار داشت: تاکنون جمعی از نمایندگان این طرح را امضاء کرده اند و همچنان امضاهای این طرح در حال افزایش است.

 

وی با اشاره به اینکه برخی از نمایندگان مجلس مخالف طرح مذکور هستند، تصریح کرد: این نمایندگان به ما انتقاد می کنند که طرح بازگرداندن خانواده مسئولان از خارج از کشور، حقوق شهروندی و آزادی اجتماعی آنان را سلب می کند در حالی که ما به هیچ وجه به دنبال این کار نیستیم و صرفاً می خواهیم مسئولان نظام خود را مدیریت کنیم.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: حرف ما این نیست که خانواده و فرزندان مسئولان به خارج از کشور نروند بلکه می‌گوییم که در صورت زندگی و تحصیل خانواده‌هایشان در خارج از کشور، آنها دیگر نمی توانند مسئولیتی در نظام جمهوری اسلامی داشته باشند.

 

نقوی حسینی با بیان اینکه مسئولان ما باید نسبت به سرزمین و ملت خود تعصب داشته باشند و در همین آب و خاک زندگی و فعالیت کنند، ادامه داد: در صورتی که طرح مذکور در مجلس شورای اسلامی رأی آورد، مدیران نظام در تمام سطوح، سه ماه فرصت دارند که فرزندان و خانواده خود را ملزم کنند که به ایران بازگردند اما اگر این اقدام را انجام ندهند، باید از سمت خود استعفا دهند.

 

نماینده مردم ورامین در مجلس با اشاره به اینکه برخی از مسئولان همه اعضای خانواده خود را به خارج از کشور فرستاده اند که زیبنده جمهوری اسلامی ایران نیست، خاطرنشان کرد: قطعا در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس احکام قوی به این طرح اضافه می‌شود تا در صورتی که این مسئولان از سمت خود استعفا ندهند، دستگاه‌ها موظف به عزل آنها شوند.

 

پیشتر عباس پاپی‌زاده دیگر نماینده مجلس در گفتگویی با مهر با‌ اشاره به طرح بازگرداندن فرزندان و خانواده مسئولان از خارج از کشور، اظهار داشت: مسئولان باید شرایط فعلی کشور را درک کنند و دلیلی ندارد که وقتی ما با کشوری رابطه دیپلماتیک نداریم، خانواده مسئولان در آن کشورها زندگی یا تحصیل کنند.

 

وی متذکر شد: تجربه نشان داده است که کشورهایی که با ایران خصومت دارند، از کوچکترین روابط فرزندان و خانواده‌های مسئولان کشورمان در خارج از کشور کسب اطلاع و از آن اطلاعات علیه منافع نظام جمهوری اسلامی استفاده می‌کنند.

 

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس تصریح کرد: بر این اساس به مصلحت کشور و نظام نیست که مسئولان یا خانواده‌هایشان در خارج از کشور زندگی کنند چرا که کشورهای معاند به دنبال کسب اطلاعات سری از داخل ایران هستند.

 

پاپی‌زاده بیان کرد: معمولاً کسانی که به دنبال دریافت تابعیت و حق شهروندی هستند، جزء تعهداتشان است که در راستای منافع آن کشور فعالیت کنند و بر این اساس مثل کسی که به دنبال دریافت تابعیت از آمریکاست، باید منافع این کشور را در نظر بگیرد و ملزم است که در جهت تأمین منافع آمریکا حرکت کند.

 

وی تأکید کرد: اگر مسئولی به دنبال آن است که خانواده و فرزندانش را به خارج از کشور برای زندگی یا تحصیل بفرستد، شایستگی ندارد که در مناصب حساس و جایگاه‌های خطیر مدیریتی کشور فعالیت کند.

 

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی گفت: تجربه نشان داده است که مسئولان دوتابعیتی آسیب‌های جدی به امنیت کشور وارد کرده‌اند و یکسری اطلاعات خاص از کشور از طریق آنان خارج شده که ناشی از ارتباطاتی است که به شکل پنهانی و تحت عنوان تابعیت دوم داشته‌اند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار