چین «دشمن فرضی» رزمایش مشترک آمریکا و ژاپن شد!-راهبرد معاصر
اوباما: به ترامپ و معاونش تبریک می‌گویم / بدیهی است که نتیجه حاصل شده، آن چیزی نیست که ما خواهانش بودیم تایمز اسرائیل: پدر داماد لبنانی ترامپ، مأمور مذاکره برای توافق آتش بس لبنان می‌شود؟ واکنش وزارت خارجه ایران به انتخاب ترامپ؛ ما از گذشته تجربیات تلخی زیادی داریم پیام شی به ترامپ: رویارویی، به آمریکا و چین ضربه می‌زند عموی شهید سید حسن نصرالله هم به شهادت رسید وزیر دارایی آلمان برکنار شد | دولت ائتلافی شولتس ازهم فروپاشید اولین نطق هریس پس از ناکامی در انتخابات: شکست را می‌پذیرم واکنش دولت ونزوئلا بعد از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شیخ نعیم قاسم: «میدان نبرد» تنها تعیین‌کننده سرنوشت جنگ است هریس در تماسی پیروزی ترامپ را تبریک گفت و شکست خود را اعلام کرد حزب‌ الله لبنان از موشک نقطه زن «فاتح ۱۱۰» رونمایی کرد رسانه عبری: پیروزی ترامپ ضامن چراغ سبز برای نتانیاهو نیست بازتاب پیروزی دونالد ترامپ در رسانه‌های آمریکا نخست‌وزیر لبنان: کلید هرگونه راه‌حل، توقف جنگ و اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ است گفتگوی تلفنی ولیعهد سعودی و ترامپ پس از پیروزی در انتخابات؛ بن سلمان: امیدوارم که روابط دو کشور تقویت شود

چین «دشمن فرضی» رزمایش مشترک آمریکا و ژاپن شد!

یک رسانه ژاپنی مدعی شد که توکیو و واشنگتن برای نخستین بار در رزمایش نظامی مشترک خود، چین را به عنوان دشمن فرضی در نظر گرفته‌اند!
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۸ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 05
کد خبر: ۲۲۶۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ژاپن‌تایمز در گزارشی مدعی شد که آمریکا و ژاپن براس نخستین بار در رزمایش نظامی مشترک دو کشور، چین را به عنوان دشمن فرضی در نظر گرفته‌اند و انتظار می‌رود سطح تنش در شبه‌جزیره کره بیش ازا پیش تشدید شود.

ژاپن‌تایمز به نقل از منابع آگاه مدعی شد که نیرو‌های وزارت دفاع ژاپن و ارتش آمریکا از اپل فوریه رزمایش شبیه‌سازی رایانه‌ای مراکز فرماندهی را به طور مشترک آغاز کرده و در آن برای نخستین چین را به عنوان دشمن فرضی در نظر گرفتند.

این رزمایش مشترک که انتظار می‌رود تا هشتم فوریه ادامه یابد، در برهه‌ای آغاز شده است که برخی کارشناسان نگران حمله احتمالی پکن به تایوان در آینده‌ای نزدیک هستند.

به نوشته ژاپن‌تایمز، در این رزماش، یک موقعیت اضطراری در تایوان با رایانه شبیه‌سازی شده است. گفته می‌شود وزارت دفاع ژاپنتحت مقررات امنیت داخلی، این سناریو را به عنوان یک سناریوی محرمانه طبقه‌بندی کزده است. ان رزمایش به نوعی حس اضطرار شدید را منعکس کرده و در بحبوبه تشدید تنش‌های ژئوپولیتیکی و نگرانی فزاینده درباره اقدام نظامی چین علیه تایوان ظرف چند سال آتی برگزار شده است.

آمریکا و ژاپن مجموعه‌ای از اقدامات و برنامه‌های مشترک با فرض شرایط اضطراری را در دستور کار دارند و پیش‌نویس این طرح اواخر سال گذشته میلادی تکمیل شد. رزمایش مشترک کنونی آمریکا و ژاپن با اسم رمز «لبه بران» برگزار می‌شود و نتایج آن در طرح نهایی که پیش از پایان امسال آماده می‌شود، منعکس خواهد شد.

آمریکا و ژاپن چند رزمایش‌های خود که اسم رمز دیگر آن «شمشیر بران» است را از سال ۱۹۸۶ تقریباً یک سال در میان برگزار می‌کنند. چین جزیره تایوان را بخشی از قلمرو خود می‌داند و روابط سطح بالای این جزیره با غرب و بالعکس و فروش سلاح از واشنگتن به آن را نقض اصل «چین واحد» قلمداد می‌کند. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار