بیانیه ضد ایرانی غربی‌ها در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سردار نائینی: محاسبات دشمن درباره قدرت ایران اشتباه بود شهادت دو تن از پاسداران/ سپاه قدس اطلاعیه داد راه حل پزشکیان برای عبور از تهدیدات دشمن/خوابی که برایمان دیده‌اند بیانیه مشترک ایران و 7 کشور دیگر در آژانس اتمی سرلشکر موسوی: بسیج مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور است پزشکیان: بسیاری از مشکلات کشور قابل حل است/ انتخابی برای انتقال پایتخت نداریم دکتر پزشکیان وارد استان قزوین شد پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان

جبهه اصلاحات برای انتخابات مجلس لیستی نمی‌دهد

سخنگوی جبهه اصلاحات ایران با اشاره به مصوبه اخیر این جبهه از عدم ارائه لیست انتخاباتی توسط جبهه اصلاحات برای انتخابات مجلس در تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 05
کد خبر: ۲۲۶۸۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ جواد امام سخنگوی جبهه اصلاحات با انتشار مطلبی در صفحه شخصی‌اش، درباره جزئیات مصوبه اخیر جبهه اصلاحات نوشت: با توجه به شرایط موجود و به استناد راهبرد انتخاباتی و مصوبه مجمع عمومی روز 15 بهمن، جبهه اصلاحات ایران در انتخابات اسفند ماه امکان ارائه لیست در تهران را ندارد.

 

وی همچنین سازوکار ورود اصلاح‌طلبان در سایر حوزه‌های انتخابیه را نیز منطبق با راهبرد انتخاباتی جبهه اصلاحات عنوان کرد.

 

 راهبرد انتخاباتی مورد اشاره توسط سخنگوی جبهه اصلاحات، مشابه همان راهبردی است که شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در انتخابات سال 98 اتخاذ کرد که بنای تشکل انتخاباتی اصلاح‌طلب بر سکوت گذاشته شد و به‌جای ارائه لیست مشترک به نام جبهه اصلاحات یا شورای‌عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان، احزاب را روانه کارزار انتخابات کردند.

 

در آن مقطع، حزب کارگزاران لیستی با نام یاران هاشمی منتشر کرد؛ چند روز بعد از اقدام کارگزاران، فهرستی تحت عنوان ائتلاف اصلاح‌طلبان منتشر شد که حاصل اجماع 8 حزب اصلاح‌طلب برای تهران بود. حزب اعتماد ملی هم در روزنامه اعتماد لیستی را به‌عنوان یاران اصلاحات منتشر کرد که این لیست که به‌نام لیست 20 نیز از آن نام برده شد، اشتراکات فراوانی با لیست ائتلاف احزاب اصلاح‌طلب و لیست کارگزاران داشت.

 

بنظر می‌رسد در انتخابات پیش رو نیز با توجه به انفعال و بی‌عملی جبهه اصلاحات، مجدداً باید شاهد فعالیت جداگانه احزاب اصلاح‌طلب برای ارائه لیست انتخاباتی باشیم . اقدامی که مانند 4 سال قبل موجب تشتت بیش از پیش در این جریان سیاسی خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار