قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

حدادعادل: مجلس دوازدهم باید به فکر محیط زیست باشد

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: امیدواریم در انتخابات پیش‌رو یک مجلس فعال، تخصصی و پاک‌دست به‌وجود بیاید که در کنار دولت به فکر محیط زیست مردم باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۸ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 04
کد خبر: ۲۲۶۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «غلامعلی حدادعادل» رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب امشب (یکشنبه) در همایش حامیان محیط زیست که به همت کانون‌های محیط زیست شورای ائتلاف در مسجد امام صادق(ع) واقع در میدان فلسطین برگزار شد، با بیان اینکه دوران قرون وسطی دوران تسلط طبیعت بر انسان بود، گفت: بشر در ادامه زیست خود توانست در ادامه با کمک علم بر طبیعت مسلط شود.

وی با بیان اینکه انسان وقتی بر طبیعت مسلط شد، طبیعت را از بین برد و آن زیاده‌خواهی و اشتهای بی‌نهایت که در سرشت همه انسان‌ها ست کار خود را کرد، افزود: تعبیر قرآن برای انسان قابل توجه است، قرآن می‌گوید که انسان حریص آفریده شده است. ما شاهد استخراج بی‌رویه معادن و قطع بی‌رویه درخت‌ها، کشتار حیوانات در طبیعت و کارهای ناشایستی دیگر هستیم که دنیا به این سمت می‌رود.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اظهار کرد: تسلط بی‌رحمانه انسان بر طبیعت، باعث واکنش طبیعت بر انسان شده است. «تنها یک زمین» نام کتابی است که در ایتالیا نوشته شده که به سرمایه‌داران و تولیدکنندگان می‌گوید توجه داشته باشید که زمین در خطر است و اگر زمین قابل زیست نباشد، جای دیگری نیست که شما بروید.

حدادعادل با بیان اینکه در دنیا مسأله محیط زیست، دغدغه جهانی است و انسان چگونه می‌تواند با طبیعت به یک تعادل برسد، افزود: شرط رسیدن به این موضوع این است که انسان بتواند جلوی حرص خودش را بگیرد، اگر انسان با خدای خود صلح نکند با طبیعت نمی‌تواند صلح کند.

وی افزود: انسانی که معتقد به خدا نباشد دلیلی نمی‌بیند که غصه نسل‌های فردا را بخورد و این نکته بسیار مهمی است.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه باید از افرادی که در مجلس و شورای شهر تهران از محیط زیست حمایت کرده‌اند تشکر کنم، ابراز امیدواوری کرد: در انتخابات پیش رو یک مجلس فعال، تخصصی و پاک‌دست به‌وجود بیاید که در کنار دولت به فکر محیط زیست مردم باشد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار