جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

پنتاگون: پاسخ ما به حمله در اردن هنوز کامل نشده است

پنتاگون: پاسخ ما به حمله در اردن هنوز کامل نشده است وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) شامگاه دوشنبه اعلام کرد: پاسخ به حمله به نیرو‌های آمریکایی در پایگاه اردن هنوز کامل نشده است.
تاریخ انتشار: ۰۱:۱۲ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی پنتاگون مدعی شد واشنگتن به همراه متحدانش ۳۶ موضع انصارالله را که شامل انبار‌های تسلیحات و سیستم‌های دفاع هوایی می‌شد، هدف قرار دادند.

سخنگوی پنتاگون ادعا کرد: هدف حملات ما تضعیف توانایی حوثی‌ها (انصارالله) برای حمله به کشتی‌ها و اختلال در کشتیرانی در دریای سرخ است.

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در ادامه گفت: احتمالاً تلفات انسانی در حملات ما در عراق و سوریه رخ داده است، اما ارزیابی هنوز ادامه دارد.

وی افزود پاسخ به حمله به نیرو‌های آمریکایی در شمال شرقی اردن هنوز کامل نشده است.

این مسوول آمریکایی با بیان اینکه کشورش نیرو‌های امنیتی رسمی عراق را هدف قرار نمی‌دهد، گفت دولت بغداد شریک واشنگتن است و با آن در زمینه مبارزه با تروریسم همکاری دارد.

آمریکا در واکنش به حمله به نیرو‌های آمریکایی در پایگاه اردن که منجر به کشته شدن ۳ نظامی شد، روز شنبه به عراق و سوریه حمله کرد که بر اثر آن تعدادی نظامی و غیرنظامی کشته و زخمی شدند.

ارتش آمریکا و انگلیس شنبه نیز شب طی ۲ حمله مناطق مختلف یمن را هدف قرار دادند.

آمریکا و انگلیس به بهانه حفاظت از امنیت کشتیرانی در دریای سرخ طی چند روز اخیر بار‌ها مواضع جنبش انصارالله یمن را مورد حمله قرار داده‌اند. / سومریه نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار