سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

حمله مقاومت عراق به « بندرایلات» در فلسطین اشغالی

حمله مقاومت عراق به « بندرایلات» در فلسطین اشغالی مقاومت اسلامی عراق در ادامه حمایت از مردم غزه، خبر داد که چندی پیش، بندر ایلات واقع در فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، مقاومت اسلامی عراق خبر داد که در تاریخ 28 ژانویه سال جاری میلادی، از طریق پهپاد، به یک هدف در بندر ایلات واقع در فلسطین اشغالی حمله کرده است.

 

مقاومت عراق همچنین شامگاه دوشنبه تأکید کرد که به حملات خود به مواضع دشمنان ادامه خواهد داد.

 

این بیانیه در حالی صادر شده است که مقاومت اسلامی عراق پیش از این نیز از حمله بندر ایلات و سکوی گازی کاریش در دریای مدیترانه خبر داده بود.

 

مقاومت عراق تاکنون بارها پایگاه‌های آمریکا را در نقاط مختلفی از خاک عراق و شرق و شمال شرق سوریه در حمایت از مردم فلسطین هدف حمله قرار داده است.

 

مقاومت اسلامی عراق، آمریکا را مسئول اصلی حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه می‌داند و تاکید کرده است که این حملات تا زمان تداوم حملات رژیم صهیونیستی به مردم فلسطین ادامه خواهد داشت.

 

حمله به بندر ایلات، محدود به مقاومت عراق نیست، بلکه یمن هم بارها در حمایت از فلسطین، این منطقه را هدف قرار داده است. سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن، شامگاه جمعه گذشته در بیانیه‌ای از حمله به بندر ایلات خبر داد و گفت: نیروی هوایی یمن با چند موشک بالستیک اهداف مشخصی را در بندر ایلات هدف قرار داده است.

 

یحیی سریع در ادامه تاکید کرد که یمن در پاسخ به خواسته مردم این کشور و امت عربی و اسلامی، عمل به وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی خود در قبال مردم فلسطین را ادامه خواهد داد.

 

سریع در عین حال تصریح کرد، نیروهای مسلح یمن در انجام عملیات‌های بیشتر علیه دشمن صهیونیستی در خشکی و دریا تا زمان توقف تجاوزات و رفع محاصره نوار غزه تردید نخواهند کرد.

 

نیروی هوایی یمن تاکنون در حمایت از مردم فلسطین چند بار موشک‌های سنگین و پهپادهای دوربرد به سمت جنوب اراضی اشغالی فلسطین شلیک کرده است.

 

نیروی دریایی یمن نیز به دنبال تشدید حملات ارتش اسرائیل به نوار غزه به هیچ کشتی اسرائیلی و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها فلسطین اشغالی بوده، اجازه عبور از دریای سرخ و تنگه باب‌المندب را نداده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار