چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

بایدن توان ذهنی خود را از دست داده است

بایدن توان ذهنی خود را از دست داده است دو سوم آمریکایی‌ها معتقدند که بایدن توانای ذهنی خود را از دست داده و به طور فزاینده‌ای روز به روز بر شدت آن افزوده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، نظرسنجی «راسموسن ریپورتز» نشان می‌دهد که حدود دو سوم شهروندان آمریکایی بر این باورند که توانایی‌های ذهنی جو بایدن، رییس جمهور ۸۱ ساله آنها رو به زوال است.

 

همچنین نتایج نظرسنجی نشان می‌دهد که ۵۹ درصد از شرکت‌کنندگان به این ارزیابی پایبند بودند و به‌ویژه با این جمله موافق بودند که بایدن «به‌طور فزاینده‌ای ظرفیت ذهنی خود را از دست می‌دهد».

 

بر اساس نتایج این نظرسنجی فقط یک سوم شرکت‌کنندگان (۳۳ درصد) مخالف این نظر بودند.

 

این نظرسنجی از ۲۸ تا ۳۰ ژانویه از ۹۴۳ بزرگسال آمریکایی که تمایل خود را برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری امسال اعلام کرده بودند، با خطای حدود ۳ درصد در نتایج جست‌وجو انجام شد.

 

گفتنی است انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پنجم نوامبر ۲۰۲۴ برگزار می‌شود و بایدن که به حزب دموکرات تعلق دارد، قصد دارد برای یک دوره جدید نامزد شود، در حالی که ترامپ در رقابت برای کسب حق نامزدی برای حزب جمهوری خواه پیشتاز است.

 

نکته قابل توجه این است که جو بایدن مسن‌ترین رییس جمهور ایالات متحده در تاریخ این کشور است و اشتباهات مکرر وی در انظار عمومی باعث انتقادات تند رقیب سیاسی او، دونالد ترامپ و حتی دموکرات‌ها قرار گرفته است.

 

تعدادی از سیاستمداران برجسته آمریکایی بارها از بایدن خواسته‌اند تا از شرکت در کارزارهای انتخاباتی خودداری کند و به سن بالای او اشاره کرده‌اند.

 

اگر بایدن پیروز انتخابات پیش‌رو شود در پایان دومین دوره ریاست جمهوری خود در سال ۲۰۲۹، ۸۶ ساله خواهد شد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار