حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

قطع همکاری شرکت ژاپنی با شرکت تسلیحاتی رژیم صهیونیستی

یک شرکت ژاپنی اعلام کرد که در پی رای اخیر دادگاه بین‌المللی کیفری (لاهه) علیه رژیم صهیونیستی ، همکاری با شرکت نظامی و تسلیحاتی این رژیم را قطع کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، شرکت ژاپنی «ایتوچو» به دنبال تصمیمات اخیر دیوان دادگستری بین‌المللی در لاهه درباره نسل‌کشی ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، همکاری با شرکت صنایع نظامی اسرائیلی "البیت" را قطع کرده است.

 

مدیر ارشد مالی ایتوچو، تسویوشی هاچیمورا گفت، پس از آنکه دیوان بین‌المللی دادگستری در ماه گذشته به رژیم صهیونیستی دستور داد تا از فعالیت‌هایی که سبب نسل‌کشی فلسطینی‌ها می‌شود، جلوگیری کند، ایتاچو در نظر دارد تا به همکاری با این شرکت اسرائیلی پایان دهد.

 

دادگاه لاهه پرونده آفریقای جنوبی علیه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه را اوایل بهمن بررسی کرد. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به رای لاهه علیه رژیم صهیونیستی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی از این رژیم، اتهام نسل‌کشی را وحشتناک و شوکه‌کننده خواند و گفت که جنگ در غزه همچنان ادامه خواهد داشت.

 

«جوآن دونوگو» قاضی دادگاه لاهه در جلسه صدور حکم درباره شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی درباره وقوع نسل کشی در غزه، تاکید کرد: ما به شدت درباره ادامه کشته شدن غیرنظامیان در نوار غزه نگران هستیم. نتانیاهو در واکنش به این حکم، گفت: همچنان به آنچه برای دفاع از خود و مردم‌مان ضروری می‌دانیم، ادامه خواهیم داد.

 

وی مدعی شد: آمادگی دادگاه برای بحث درباره جنایات جنگی اسراییل لکه ننگی است که تا نسل‌ها پاک نخواهد شد. اسراییل حق دارد از خودش دفاع کند.

 

خبرنگار الجزیره گفته است که دادگاه لاهه تقریباً درباره همه مواردی که علیه رژیم صهیونیستی در شکایت آفریقای جنوبی مطرح شده بود، رای داده و تنها به موضوع لزوم برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه ورود نکرده است. یک کارشناس حقوقی نیز در گفت‌وگو با الجزیره، تصمیمات دادگاه لاهه را پیروزی ملت فلسطین خطاب کرد./ مهر

ارسال نظر