به گزارش راهبرد معاصر، ناظران حقوق بشری سازمان ملل میگویند که با دستورات اخیر اسرائیل مبنی بر تخلیه مناطق بیشتری در جنوب غزه، اکنون «بیش از دو سوم کل نوار غزه تحت پوشش دستورات تخلیه ارتش اسرائیل قرار گرفته است».
براساس گزارش آسوشیتدپرس، مناطق تاثیر گرفته از دستور تخلیه ارتش اسرائیل، خانه بیش از 1.8 میلیون فلسطینی یا 77 درصد کل نوار غزه قبل از آغاز جنگ در هفتم اکتبر گذشته است.
از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه، ارتش اسرائیل صدور دستورات تخلیه در مناطق شمالی غزه را صادر کرد و از فلسطینیها خواست خانه و کاشانه خود را ترک کنند تا ظاهرا از محدوده عملیاتهای زمینی این رژیم خارج شوند.
همزمان با دستورات تخلیه در شمال، جنگندههای ارتش اسرائیل نیمه جنوبی غزه که ساکنان این منطقه به آنجا پناه برده بودند را هدف حملات خود قرار دادند.
رژیم صهیونیستی همواره با این بهانه که به دنبال نیروهای حماس و زیرساختهای مرتبط با حماس میگردد از مسئولیت خود در قبال کشتار غیرنظامیان شانه خالی کرده است. حملات رژیم اشغالگر به غزه تا کنون دست کم 27 هزار کشته برجا گذشته است که دو سوم آن زنان و کودکان هستند.
در طول جنگ، دستورات تخلیه رژیم صهیونیستی به جنوبیترین بخشهای غزه از جمله خان یونس گسترش یافته است و به گفته دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل(OCHA) در روز سه شنبه دهها هزار نفر را از خان یونس به سمت رفح، آخرین پناهگاه فلسطینیها در نزدیکی مرز مصر فراری داده است.
OCHA میگوید که بیش از نیمی از جمعیت 2.3 میلیون نفری غزه اکنون در شهر کوچک رفح تجمع کردهاند؛ که با خطر بی آبی، نبود برق، غذا و خدمات بهداشتی و درمانی و انواع بیماریهای واگیر به ویژه برای کودکان مواجه هستند./ فارس