تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

تدابیر تازه کره‌جنوبی علیه توان اتمی کره‌شمالی

تدابیر تازه کره‌جنوبی علیه توان اتمی کره‌شمالی وزارت دفاع کره جنوبی روز سه شنبه از اقدامات جدید برای مقابله با تهدید احتمالی اتمی کره شمالی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 07
کد خبر: ۲۲۷۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع کره جنوبی روز سه شنبه اعلام کرد که در حال بررسی طرحی برای ایجاد یک فرماندهی جدید برای مقابله با تهدیدات اتمی کره شمالی در سئول است.

 

به نوشته روزنامه «کره هرالد» این طرح شامل گسترش ستاد مشترک برای پاسخ به تهدیدات اتمی پیونگ یانگ است. وزارت دفاع کره جنوبی اعلام کرد که فرماندهی جدید بر سامانه آمادگی اتمی «سه محوره» که شامل دفاع هوایی و موشکی و پاسخ فوری است، متمرکز است.

 

این در حالی است که یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا گفته است که هیچ نشانه‌ای از اقدام نظامی مستقیم کره شمالی علیه کره جنوبی شناسایی نشده است.

 

«جونگ پاک» مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا در امور کره شمالی گفت که ایالات متحده به نظارت بر اوضاع و محافظت از متحدان خود در منطقه از جمله سئول و ژاپن ادامه می‌دهد.

 

نتایج یک نظرسنجی جدید در کره شمالی نشان داد که همکاری سه جانبه کنونی بین آمریکا با ژاپن و کره جنوبی برای کاهش تهدید اتمی کره شمالی کافی نیست.

 

بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط «موسسه مطالعات چی جونگ هیون» بیش از ۶۰ درصد مردم کره جنوبی نسبت به استفاده واشنگتن از تسلیحات اتمی خود در صورت وقوع حادثه احتمالی در شبه جزیره کره تردید دارند.

 

بر اساسنتایج این نظرسنجی، ۶۰.۸ درصد از پاسخ‌دهندگان در مورد اعتقادشان به استفاده از «بازدارنده اتمی» ایالات متحده برای محافظت از کره جنوبی در صورت وقوع حادثه در شبه جزیره کره، پاسخ منفی دادند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار