رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است

کره‌جنوبی: از تحرکات کره‌شمالی هراسی نداریم

سفیر کره جنوبی در آمریکا مدعی شد که این کشور هرگز از تحرکات نظامی و آزمایش‌های پی‌درپی موشکی کره شمالی آشفته نمی‌شود و هراسی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 31
کد خبر: ۲۲۶۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، «چو هیان-دانگ» سفیر کره جنوبی در واشنگتن اعلام کرد که از ادامه تحریکات نظامی کره شمالی «هرگز آشفته نخواهد شد» و به تقویت همکاری امنیتی با آمریکا و ژاپن ادامه خواهد داد.

 

این اظهارات سفیر کره جنوی در واشنگتن در بحبوحه تشدید تنش‌ها در کره جنوبی به دلیل آزمایش‌های تسلیحاتی مداوم پیونگ یانگ، از جمله پرتاب چندین موشک کروز در روز سه‌شنبه (به وقت کره) و موشک‌های کروز ادعایی پرتاب شده از زیردریایی دو روز قبل بیان می‌شود.

 

وی در ادامه گفت که «همانطور که رئیس جمهور (یون سوک یول) تاکید کرده است، ما هرگز در برابر این تحریکات کره شمالی آشفته نخواهیم شد و یا سر تعظیم فرود نمی آوریم.»

 

در ادامه افزایش تنش‌ها در شبه‌جزیره کره، ارتش کره جنوبی اعلام کرد که ارتش کره شمالی در تازه‌ترین آزمایش تسلیحاتی، بامداد دیروز سه‌شنبه چند موشک کروز را به سمت سواحل غربی شلیک کرد. ستاد مشترک کره جنوبی در سئول با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش کره جنوبی شلیک چند موشک ناشنناس به سواحل غربی کره شمالی را ردیابی کرد.

 

به نوشته یونهاپ، آژانس‌های اطلاعاتی کره جنوبی و آمریکا در حال انجام «تحلیل دقیق» هستند و تأکید کرد که ارتش کره جنوبی «همکاری نزدیک با ایالات متحده در حالی که نظارت و هوشیاری را افزایش می دهد، و با دقت فعالیت های کره شمالی را ردیابی می کند.»

 

موشک‌های کروز معمولاً خودکششی هستند و در ارتفاع پایین‌تری نسبت به موشک‌های بالستیک پیشرفته‌تر پرواز می‌کنند و این ویژگی شناسایی یا رهگیری آنها را دشوارتر می‌کند.

 

روز یکشنبه نیز ارتش کره جنوبی اعلام کرد که ارتش کره شمالی چند روز پس از پرتاب موشک‌های کروز راهبردی جدید از سواحل غربی خود، امروز یکشنبه نیز چند موشک کروز را از سواحل شرقی پرتاب کرد.

 

خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی به نقل از رییس ستاد مشترک ارتش این کشور اعلام کرد که این پرتاب موشک کره شمالی نزدیک ساعت هشت صبح (به وقت محلی) درآب‌های نزدیک بندر «شینپو» انجام شده است.

 

رییس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی که یونهاپ به نام او اشاره نکرده در واکنش به این آزمایش موشکی پیونگ‌یانگ می‌گوید «درحالی‌که نظارت و هوشیاری خود را افزایش می‌دهیم، ارتش ما از نزدیک با ایالات متحده برای نظارت بر نشانه‌های جدید از اقدام‌های تحریک‌آمیز کره شمالی هماهنگ است.»

 

چهارشنبه گذشته نیز رییس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی اعلام کرد که ارتش کره شمالی چند موشک کروز را به سمت دریای زرد شلیک کرد. به نوشته خبرگزاری یونهاپ، آژانس های اطلاعاتی کره جنوبی و آمریکا در حال حاضر در حال تجزیه و تحلیل روند پرتاب این موشک‌ها هستند و در ادامه افزود که ارتش کره جنوبی نظارت و آمادگی خود را تشدید کرده و از نزدیک با طرف آمریکایی برای نظارت بر فعالیت های آینده کره شمالی همکاری می کند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار