اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

بهادری: آئین نامه قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس در دولت تصویب شد

سخنگوی دولت گفت: پیرو تصویب قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس از سوی مجلس، آیین‌نامه اجرایی این قانون به تصویب رسید و فرآیندهای اجرایی به صورت الکترونیکی و سرعت و دقت انجام خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 07
کد خبر: ۲۲۷۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت، اظهار داشت: برای تیم ملی فوتبال آرزوی موفقیت داریم و ان‌شاءالله در بازی امشب موفق و پیروز باشیم و به مرحله فینال و قهرمانی برسیم.

وی افزود: در جلسه امروز آیین‌نامه‌ای با استناد به ماده 8 قانون درآمدی پایدار شهرداری‌ها به تصویب رسید و تحت پوششین نهادهای حمایتی و سه دهک پایین جامعه از پرداخت عوارض جابجایی املاک در شهرداری‌ها معاف شدند.

 

سخنگوی دولت گفت: پیرو تصویب قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس از سوی مجلس، آیین‌نامه اجرایی این قانون به تصویب رسید و فرآیندهای اجرایی به صورت الکترونیکی و سرعت و دقت انجام خواهد گرفت.

 

بهادری‌جهرمی بیان کرد: در جلسه امروز دولت، با گزارش خزانه‌دار کل کشور حساب واحد خزانه نهایی شده و پرداخت به ذی‌نفع نهایی نهایب شده و رونمایی از این مهم صورت گرفت. هم‌چنین رییس‌جمهور تأکید کردند از این ظرفیت قانونی برای ارتقای شفافیت، نظارت‌پذیری و تسریع اقدامات اجرایی، جلوگیری از خلق پول و سایر مزایای آن بهره‌برداری شود.

 

وی درباره افتتاح طرح‌ها و پروژه‌ها در دهه فجر، خاطر نشان کرد: پایان این هفته اعضای دولت به استان‌ها می‌روند و طرح‌های متعددی افتتاح خواهد شد.

 

سخنگوی دولت هم‌چنین اظهار داشت: هیات دولت با پیشنهاد سازمان برنامه با اختصاص اعتبار و تسهیلات بانکی برای جبران خسارت‌های ناشی از سیل در استان اردبیل موافقت کرد.

 

بهادری‌جهرمی عنوان کرد: بنا به پیشنهاد وزارت علوم، در جلسه امروز هیئت وزیران مقرر شد بازی‌های همبستگی دانشجویان کشورهای اسلامی به میزبانی ایران در سال آینده در راستای دیپلماسی ورزشی و علمی در حوزه آقایان و بانوان برگزار شود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار