تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

بهادری: آئین نامه قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس در دولت تصویب شد

سخنگوی دولت گفت: پیرو تصویب قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس از سوی مجلس، آیین‌نامه اجرایی این قانون به تصویب رسید و فرآیندهای اجرایی به صورت الکترونیکی و سرعت و دقت انجام خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 07
کد خبر: ۲۲۷۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت، اظهار داشت: برای تیم ملی فوتبال آرزوی موفقیت داریم و ان‌شاءالله در بازی امشب موفق و پیروز باشیم و به مرحله فینال و قهرمانی برسیم.

وی افزود: در جلسه امروز آیین‌نامه‌ای با استناد به ماده 8 قانون درآمدی پایدار شهرداری‌ها به تصویب رسید و تحت پوششین نهادهای حمایتی و سه دهک پایین جامعه از پرداخت عوارض جابجایی املاک در شهرداری‌ها معاف شدند.

 

سخنگوی دولت گفت: پیرو تصویب قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس از سوی مجلس، آیین‌نامه اجرایی این قانون به تصویب رسید و فرآیندهای اجرایی به صورت الکترونیکی و سرعت و دقت انجام خواهد گرفت.

 

بهادری‌جهرمی بیان کرد: در جلسه امروز دولت، با گزارش خزانه‌دار کل کشور حساب واحد خزانه نهایی شده و پرداخت به ذی‌نفع نهایی نهایب شده و رونمایی از این مهم صورت گرفت. هم‌چنین رییس‌جمهور تأکید کردند از این ظرفیت قانونی برای ارتقای شفافیت، نظارت‌پذیری و تسریع اقدامات اجرایی، جلوگیری از خلق پول و سایر مزایای آن بهره‌برداری شود.

 

وی درباره افتتاح طرح‌ها و پروژه‌ها در دهه فجر، خاطر نشان کرد: پایان این هفته اعضای دولت به استان‌ها می‌روند و طرح‌های متعددی افتتاح خواهد شد.

 

سخنگوی دولت هم‌چنین اظهار داشت: هیات دولت با پیشنهاد سازمان برنامه با اختصاص اعتبار و تسهیلات بانکی برای جبران خسارت‌های ناشی از سیل در استان اردبیل موافقت کرد.

 

بهادری‌جهرمی عنوان کرد: بنا به پیشنهاد وزارت علوم، در جلسه امروز هیئت وزیران مقرر شد بازی‌های همبستگی دانشجویان کشورهای اسلامی به میزبانی ایران در سال آینده در راستای دیپلماسی ورزشی و علمی در حوزه آقایان و بانوان برگزار شود./ تسنیم

ارسال نظر