تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت

روز ۱۲۴ طوفان‌الاقصی/ حمله‌های هوایی و زمینی علیه بخش‌های مختلف غزه

روز ۱۲۴ طوفان‌الاقصی/ حمله‌های هوایی و زمینی علیه بخش‌های مختلف غزه تداوم حمله‌های زمینی و هوایی علیه نوار غزه و افزایش نگرانی‌های رژیم صهیونیستی نسبت به احتمال وقوع انتفاضه سوم در کرانه باختری از جدیدترین اخبار مربوط به فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 07
کد خبر: ۲۲۷۲۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که حمله‌های هوایی و زمینی ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه همچنان شهید و زخمی برجای می‌گذارد نگرانی‌های این رژیم نسبت به متشنج شدن اوضاع کرانه باختری افزایش یافته است.

 

وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرد که هفت هزار فلسطینی زخمی و مجروح باید فوراً از نوار غزه خارج شوند تا به درمان‌های لازم دسترسی پیدا کنند.

 

وزارت بهداشت نوار غزه پیشتر نیز نسبت به نیازهای درمانی هزاران فلسطینی زخمی و عدم امکان درمان آن‌ها در داخل بیمارستان‌های ویران شده این باریکه هشدار داده بود.

 

این وزارتخانه روز گذشته با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که اشغالگران صهیونیست طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۲ جنایت ضد خانواده‌ها و ساکنان نوار غزه مرتکب شده‌اند که در نتیجه این اقدامات ۱۰۷ فلسطینی به شهادت رسیده و ۱۴۳ تن دیگر زخمی شده‌اند.

 

این بیانیه تصریح کرد که پیکر تعدادی از قربانیان جنایت‌های رژیم صهیونیستی همچنان زیر آوارها و در مسیرهای مواصلاتی قرار دارد و اشغالگران مانع از دسترسی کادر امدادی و دفاع مدنی به آن‌ها و انتقال آن‌ها می‌شوند.

 

به این ترتیب تعداد شهدای جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه از ۷ اکتبر تاکنون به ۲۷۵۸۵ نفر رسیده و بیش از ۶۶۹۷۸ نفر نیز در این حمله‌ها زخمی شده‌اند.

 

تشدید شکنجه اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی

روزنامه لبنانی الاخبار در گزارشی نوشت: از تاریخ ۷ اکتبر یعنی آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون اقدامات وحشیانه عناصر اشغالگر علیه اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی تشدید شده است.

 

بر اساس این گزارش، زندان‌های رژیم صهیونیستی تبدیل به یک جهنم واقعی شده که انواع و اقسام شکنجه‌ها در آن‌ها اعمال می‌شود. این در حالی است که نهادهای حقوقی هیچ اقدامی در این خصوص انجام نداده و شکنجه‌های جاری در این زندان‌ها به شدت از دید رسانه‌ها پنهان می‌ماند.

 

تعدادی از اسرای فلسطینی آزاد شده در خصوص این شکنجه‌ها می‌گویند: بعد از بازداشت به مدت ۲ روز به مکان نامعلومی منتقل شده و به صورت وحشیانه توسط اشغالگران مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

 

این اسرا توسط زندانبانان خود با شوک الکتریکی مورد شکنجه قرار گرفته و از دسترسی به آب آشامیدنی محروم بودند.

 

در گزارش الاخبار آمده است: بر اساس آنچه که اسرای فلسطینی روایت کرده اند عناصر صهیونیست آب آشامیدنی زندانیان را به وسیله خاک و خاروخاشاک آلوده می‌کنند به طوری که دیگر قابل شرب نیست. سلول‌های این اسرا مملو از حشرات بوده و در یک سلول ده‌ها اسیر نگه داری می‌شوند.

 

از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی، اسرای فلسطینی حق هواخوری نداشته و در طول روز نور خورشید را نمی‌بینند. برق این زندان‌ها نیز قطع است. وعده‌های غذایی که به اسرا داده می‌شود بسیار کم بوده و از لحاظ کیفیت به قدری نامطلوب است که بسیاری از زندانیان دچار بیماری‌های گوارشی شده اند.

 

کشف گور دسته‌جمعی در غزه/ فلسطین خواستار تحقیقات بین‌المللی است

مقامات فلسطینی پس از کشف یک گور دسته جمعی در غزه که تعداد زیادی از اجساد در حال تجزیه اسرای فلسطینی با چشمان بسته و دستبند در آنجا دفن شده بودند، خواستار تحقیقات بین‌المللی شدند.

 

بر اساس این گزارش و به گفته منابع فلسطینی دست کم ۳۰ جسد در «کیسه‌های پلاستیکی سیاه» در نزدیکی مدرسه حمد در شمال غزه در یک گور دسته جمعی دفن شده‌اند و مقامات فلسطینی اعلام کردند که سربازان صهیونیستی این غیرنظامیان را «به شیوه اعدام دسته جمعی» قتل عام کرده‌اند.

 

وزارت امور خارجه فلسطین روز چهارشنبه خواستار تحقیقات بین‌المللی درباره این قتل عام‌های اسرائیل شد و اعلام کرد که یک تیم تحقیقاتی بین‌المللی برای پیدا کردن حقیقت و ابعاد نسل‌کشی باید از غزه بازدید کند.

 

شاهدان به الجزیره گفتند که شهدا قبل از قرار داده شدن در کیسه‌ها چشمشان بسته شده و در نهایت شکنجه و شهید شده‎‌اند.

 

‌در همین رابطه یکی از شاهدان به الجزیره گفت: «هنگامی که مشغول تمیز کردن محوطه مدرسه بودیم، با انبوهی از آوار در داخل حیاط مدرسه مواجه شدیم و در نهایت وقتی فهمیدیم ده‌ها جسد زیر این توده از آوار دفن شده‌اند، شوکه شدیم.»

 

این شاهد افزود: لحظه‌ای که کیسه‌های پلاستیکی سیاه را باز کردیم، اجساد را پیدا کردیم که از قبلاً تجزیه شده بودند و چشم‌ها، پاها و دست‌هایشان بسته شده بودند.

 

وی در ادامه گفت: «از سرآستین‌های پلاستیکی برا بستن دست‌ها و پاها و از بندهای پارچه‌ای برای دور چشم‌ها و سرشان استفاده شده بود.»

 

بعد یافتن اجساد این شهدا حماس گفت که سازمان‌های حقوق بشر باید این اتفاقات را «مستند» کنند.

 

طارق ابوعزوم، خبرنگار الجزیره، از رفح در جنوب غزه گفت: وضعیت و شناسایی این اجساد به خاطر تجزیه شدید بسیار دشوار است.

کشف گور دسته‌جمعی در غزه/ فلسطین خواستار تحقیقات بین‌المللی است.

 

تداوم حمله‌های هوایی و زمینی علیه نوار غزه

جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی طی بامداد امروز و ساعت‌های گذشته به صورت پی در پی به حمله‌های خود علیه بخش‌های مختلف نوار غزه ادامه دادند.

 

در جریان بمباران منازل مسکونی در محله تل السلطان واقع در غرب شهر رفح در جنوب نوار غزه تعدادی از شهروندان فلسطینی به شهادت رسیده و تعدادی نیز زخمی شدند.

 

خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد که تنها طی چند ساعت از بمباران بخش‌های مختلف شهر رفح دست کم ۱۱ فلسطینی به شهادت رسیده اند. همچنین صدای وقوع یک انفجار شدید در شهر رفح در جنوب نوار غزه به گوش رسیده است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار